• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | עוגת שמרים שוקולד

עוגת שמרים שוקולד

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לעוגת שמרים קראנץ’ שוקולד של השף קונדיטור מיקי שמו.

בצק שמרים במתכון זה מתאים גם להכנת רולדה רגילה או עוגת שושנים. הבצק המתאים לשתי עוגות שמרים קראנץ’.

3.5/5

רכיבים:

  • חומרים ל-2 תבניות מאורכות
  • חומרים למילוי (ל-2 עוגות שמרים שוקולד)
  • לסירופ סוכר

אופן ההכנה:

  • 1.הכנת הבצק – בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים פרט לחמאה, במהירות איטיתכ-3 דקות. מוסיפים את החמאה בהדרגה ולשים 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק רך וגמיש. מכניסים מכוסה למקרר למשך הלילה.

  • 2. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מכל חלק נכין עוגת שוקולד אחת.

  • 3.מרדדים כל גוש בצק למלבן בעובי ½ ס”מ ובמידות 25×35 ס”מ.

  • 4.מברישים כל חלק בחצי מכמות החמאה או הנטורינה המומסת ומפזרים את תערובת המילוי באופן אחיד (או מורחים מחצית מממרח השוקולד ומפזרים את מחצית פירורי הביסקויטים) על כל שטח הבצק.

  • 5.מגלגלים לרולדה וחוצים בסכין חדה לאורך הרולדה, משני החצאים קולעים צמה בצורת בורג ומניחים את עוגת השוקולד קראנץ בתבנית אפיה מוארכת.

  • 6.מברישים בביצה טרופה. מתפיחים כשעה.

  • 7.בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. אופים כ-35 דקות.

  • מברישים את העוגות בעודן חמות בסירופ הסוכר. והרי לכם עוגת שוקולד קראנץ’ מענגת. 

    ** למתכון לעוגות שמרים אישיות בדבש וקינמון >>>
    ** מתכון לבבקה שוקולד וקינמון>>>
    ** עוגה קלועה עם ממרח חלבה ושוקולד צ’יפס >>>
    ** מתכון לעוגת שושנים במלית שוקולד, מרציפן ודובדבנים >>>

     

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.למתכון פרווה- ניתן להחליף את החמאה בנטורינה קוקוס או במרגרינה ללא שומן מוקשה ביחס זהה

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.3/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

111 תגובות על “עוגת שמרים שוקולד”

  1. Avatar שרון הגיב:
    18/11/2017 בשעה 10:11

    איך אפשר להפוך לפרווה?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      18/11/2017 בשעה 11:11

      הי שרון
      כדי להפוך את העוגה לפרווה במקום חמאה תשתמשי בנטורינה, במקום החלב אותה כמות מים.

      הגב
  2. Avatar אורטל הגיב:
    17/12/2017 בשעה 10:12

    אם רוצים להכפיל כמות צריך הכל להכפיל?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      18/12/2017 בשעה 09:12

      כן אורטל

      הגב
  3. Avatar רפי הגיב:
    30/12/2017 בשעה 02:12

    באיזה קמח רצוי להשתמש?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      31/12/2017 בשעה 10:12

      בוקר טוב
      קמח לבן רגיל

      הגב
  4. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    04/01/2018 בשעה 12:01

    אפשר עם שמרים יבשים?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      04/01/2018 בשעה 08:01

      בוקר טוב
      בוודאי כף שמרים יבשים.

      הגב
  5. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    04/01/2018 בשעה 09:01

    איך להפוך לעוגה ללא סוכר

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      04/01/2018 בשעה 11:01

      יש מבחר תחליפי סוכר בסופר אני ממליצה לקחת מה שמתאים לך, על כל אחד יש הוראות כיצד להחליף את הסוכר ובאיזה כמות.

      הגב
  6. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    04/01/2018 בשעה 12:01

    איזה כמות של שמרים יבשים?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      04/01/2018 בשעה 12:01

      כף שמרים יבשים

      הגב
  7. Avatar אתי הגיב:
    05/01/2018 בשעה 09:01

    לא הכנתי בלילה את הבצק האם אפשר להכין כעת ולהתפיח

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      05/01/2018 בשעה 09:01

      כן ותכניסי למקרר.לפי המתכון.

      הגב
  8. Avatar סוזנה הגיב:
    05/01/2018 בשעה 12:01

    האם חייבים משפר אפייה?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      05/01/2018 בשעה 12:01

      לא חייבים

      הגב
  9. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    07/01/2018 בשעה 04:01

    שאלוקים ישמור כמה סוכר יש בעוגה הזו נראה לי שאפשר להוריד את הסוכר לחצי

    הגב
  10. Avatar מעין הגיב:
    07/01/2018 בשעה 10:01

    אפשר להוסיף גלוטן במקום משפר אפיה? מה יחס ההמרה?

    הגב
  11. Avatar ענאן הגיב:
    12/01/2018 בשעה 04:01

    שמתי 3 חלמון ( הצהוב:) ) זה מפריע?

    הגב
  12. Avatar ענאן ש הגיב:
    12/01/2018 בשעה 04:01

    שמתי 3 חלמון ( הצהוב:) ) זה מפריע?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      14/01/2018 בשעה 08:01

      בוקר טוב
      אני מניחה שהסתדרת עם הבצק.

      הגב
  13. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    15/01/2018 בשעה 07:01

    עם אני לא רוצה חמאה וגם לא מחמאה אפשר שמן?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      15/01/2018 בשעה 08:01

      כן שליש כוס שמן.

      הגב
  14. Avatar שירה הגיב:
    15/01/2018 בשעה 07:01

    עם אני לא רוצה חמאה וגם לא מחמאה אפשר שמן?

    הגב
  15. Avatar נעמי ממן הגיב:
    22/01/2018 בשעה 11:01

    מתכון גרוע ביותר הכנתי והכל נזרק

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      22/01/2018 בשעה 12:01

      שלום נעמי
      המתכון נהדר תסמכי עליי, אני אשמח אם תכתבי מה הייתה הבעיה ואני אנסה לעזור לך.

      הגב
  16. Avatar הדר הגיב:
    12/03/2018 בשעה 03:03

    היי
    אם אני צריכה להתפיח ולא בלילה, כמה זמן התפחה?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      14/03/2018 בשעה 10:03

      היי הדר, אם את מעוניינת להתפיח הזמן המומלץ הוא כשעתיים, בהצלחה!

      הגב
  17. Avatar מוריה הגיב:
    16/05/2018 בשעה 12:05

    האם אפשר להחליף את החמאה לנטורינה (המרגרינה החדשה משמן קוקוס)?
    אם כן האם היחס זהה?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      17/05/2018 בשעה 05:05

      היי מוריה, בהחלט ניתן להחליף את החמאה בנטורינה, היחס אכן זהה

      הגב
  18. Avatar כרמן הגיב:
    20/07/2018 בשעה 08:07

    הבצק לא ממש תפח כל הלילה במקרר.
    מה אפשר לעשות ?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      22/07/2018 בשעה 06:07

      היי כרמן, זה מתכון מצויין שאנחנו מקבלים עליו פידבקים מצויינים כל הזמן, באיזה שמרים השתמשת? יש משהו משהו שהמרת במתכון המקורי? אני אשמח לעזור

      הגב
  19. Avatar סוניה הגיב:
    17/08/2018 בשעה 02:08

    היי. השתמשתי במתכון שלכם אבל יש לי רק שעה להתפיח. יש רעיון?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      20/08/2018 בשעה 09:08

      היי סוניה, מתכון מצוין ומאוד מומלץ. אם יש לך רק שעה להתפיח אני ממליצה להתפיח במקום חם עד הכפלת הנפח

      הגב
  20. Avatar סנונית הגיב:
    30/09/2018 בשעה 05:09

    בהתחלה הייתי סקפטית במיוחד שקודם הכנתי את הבצק ורק אחרי זה קראתי את התגובות. התפללתי שיצליח.
    שמתי את הבצק לתפיחה במקרר ללילה למשך 7 שעות אבל הוא לא תפח בכלל. הוצאתי אותו לעוד איזה שעתיים התפחה מחוץ למקרר.

    את הסוכר במילוי הורדתי בחצי, ובדיעבד גם יכולתי להוריד בקקאו- כוס אחת בהחלט מספיקה.

    התפילות נענו ויצאה עוגה מצויינת (אה וויתרתי גם על הרוטב מעל).

    תודה וחג שמח 🙂

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      02/10/2018 בשעה 07:10

      היי סנונית, תודה על השיתוף והטיפים, ממליצה לנסות מתכונים נוספים מהאתר, בטוחה שתהיני 🙂

      הגב
  21. Avatar אנונימית הגיב:
    16/11/2018 בשעה 12:11

    אפשר להכין את העוגה עם קמח תופח ולא עם קמח רגיל?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      19/11/2018 בשעה 10:11

      היי, במתכון הזה יש צורך בקמח רגיל ולא קמח תופח, התוצאה עם קמח תופח היא שונה

      הגב
  22. Avatar סבטה הגיב:
    03/12/2018 בשעה 09:12

    הי,אם אני מכינה את הכל,חוץ מעד החלק של האפייה כמה שעות היא יכולה להשאר בחוץ/במקרר ??

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      03/12/2018 בשעה 12:12

      שלום סבטה
      קיימות 2 אופציות:
      1. עיצוב העוגה עם המלית והקפאה. אז יש להוציא את העוגה מהמקפיא להפשרה והתפחה של כ-3 שעות לפני האפייה.
      2. עיצוב העוגה עם המלית והכנסה להתפחה במקרר עד הכפלת נפח. הכפלת הנפח במקרר עורכת כ-4 שעות.

      הגב
  23. Avatar קובי הגיב:
    27/12/2018 בשעה 01:12

    טוב אז ככה, יצא לי עוגת קראנצ’ מדהימה אחרי שניסיתי מס’ מתכונים ברשת.
    עשיתי כמה שינויים בהכנה של הבצק ובהתפחה שלו.
    תודה על המתכון המושלללללללללללם 🙂 : X

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      01/01/2019 בשעה 09:01

      קובי, תודה רבה. שמחים לשמוע שהצליח

      הגב
  24. Avatar תפארת הגיב:
    02/01/2019 בשעה 01:01

    היי האם אפשר להמיר בסוכר חום?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      10/02/2019 בשעה 01:02

      שלום תפארת
      אפשר להשתמש בסוכר חום
      בהצלחה

      הגב
  25. Avatar אנה הגיב:
    18/01/2019 בשעה 08:01

    יש לי בבית שוקולד ציפס מריר 60%. אני רוצה לשלב במקום קקאו. איך אפשר?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      10/02/2019 בשעה 01:02

      שלום אנה
      ניתן להשתמש במקום קקאו בממרח שוקולד שאוהבים
      בהצלחה

      הגב
  26. Avatar מורן הגיב:
    25/01/2019 בשעה 09:01

    עוגה מעולהההההההה
    אני מורחת שוקולד השחר, מהמם 🙂

    הגב
  27. Avatar רותי הגיב:
    30/01/2019 בשעה 05:01

    איך יודעים שהעוגת שמרים מוכנה. הזמן עבר אך בחלק מקומות העוגה עדיין ‘ בצקית’

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      10/02/2019 בשעה 01:02

      הי רותי
      העוגה צריכה להיות זהובה מאוד ויציבה.
      וסימן נוסף לכך שהעוגה מוכנה היא שהדפנות נפרדות מעט מהתבנית.
      נשמח לשמוע איך יצא.
      בהצלחה

      הגב
  28. Avatar נוי הגיב:
    22/02/2019 בשעה 08:02

    יש תחליף לביצה שמורחים מעל?
    או שאפשר בלי בכלל? תודה!

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      25/02/2019 בשעה 10:02

      הי נוי,
      ניתן להבריש במעט חלב או במעט נטורינה ממוסת לעוגה פרווה

      הגב
  29. Avatar תום הגיב:
    01/03/2019 בשעה 11:03

    המילוי אמור להישאר אבקתי?

    הגב
  30. Avatar סיביה הגיב:
    15/03/2019 בשעה 08:03

    אני השתמשתי בקמח תופח. והבצק לא תפח כל הלילה במקרר. וגם הוא נעשה יותר קשה ולא בצק רך
    האם להמשיך בעשיית העוגת שמרים ..או פשוט לוותר ולזרוק.???
    או יש פתרון להצלת הבצק??

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      17/03/2019 בשעה 09:03

      היי סיביה, אני מאמינה שכבר הסתדרת.
      בגדול במתכון הזה יש להשתמש בקמח רגיל ולא בקמח תופח, התוצאות הן אחרון לגמרי עם קמח תופח.

      הגב
  31. Avatar אלה הגיב:
    11/08/2019 בשעה 05:08

    אני תמיד סקפטית לגבי מתכונים מהאינטרנט אבל ניסיתי בכל זאת. ואני חייבת לומר שהעוגה יוצאת מצויינת . מתכון מדוייק וברור פשוט כיף. תודה רבה

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      21/08/2019 בשעה 08:08

      נפלא! שמחה לשמוע!

      הגב
  32. Avatar גל הגיב:
    26/08/2019 בשעה 05:08

    מעניין אותי אם בתמונה זה קקאו וחמאה או ממרח שוקולד. איך מגיעים לתוצאה הזו?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      05/09/2019 בשעה 08:09

      היי גל, העוגה שבתמונה היא לפי המתכון המקורי- סוכר, קינמון, סוכר וניל, קקאו וחמאה. את הברק מקבלים בעזרת סירופ הסוכר. בהצלחה!

      הגב
  33. Avatar דניאלה הגיב:
    27/08/2019 בשעה 04:08

    הי
    כמה זמן הבצק יכול להישאר במקרר?
    (בשלב ההתפחה)
    נניח ועושה בערב את הבצק ורוצה לאפות רק למחרת בצהריים?

    הגב
  34. Avatar אמיר הגיב:
    24/12/2019 בשעה 09:12

    אין הסבר לגבי אופן הכנת המילוי (קקאו סוכר חמאה) כשמערבבים מרגישים את הסוכר שלא נמס. אולי צריך סוכר טחון?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      29/12/2019 בשעה 09:12

      היי, ממיסים הכל במיקרוגל (פולסים) או בן מארי והסוכר נמס

      הגב
  35. Avatar מיכִּי הגיב:
    10/01/2020 בשעה 12:01

    אני שם שוקולד השחר. הכי טוב…
    להקלת המריחה, יש לחמם את קופסת ממרח השוקולד 30 שניות במיקרו.
    (אני גם מוסיף פירורי חלבה פנימה – זה יוצא נפלא!)

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      16/02/2020 בשעה 08:02

      תודה רבה על הטיפ החשוב!

      הגב
  36. Avatar אריק הגיב:
    25/01/2020 בשעה 06:01

    תלכו לפי ההוראות ואין כח בעולם שלא יצא מדהים!
    ודרך אגב עבדתי קשה כשהכנתי את הבצק בידיים!
    להשתמש בשקית שמרים של שמרית חשוב.
    יצאו לי 4 עוגות שונות עם מילוי שונה וכל אחת מדהימה מהשניה…שתיים מיוחדות…אחת אגוזים טחונים והשניה שוקולד קקאו עם דבש וסירופ מייפל..ויצא אחחחחח

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      16/02/2020 בשעה 08:02

      איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף 🙂

      הגב
  37. Avatar רועי הגיב:
    24/02/2020 בשעה 10:02

    מה זה ״משפר אפייה״?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      05/03/2020 בשעה 08:03

      משפר אפייה מקצר את זמן התפיחה, משפר את מרקם הבצק וטעמו ושומר על טריות המאפה לאורך זמן. נכמר בצמוד לשמרים הטריים (שקית כפולה) במקררים ברשתות השיווק.

      הגב
  38. Avatar maya shedlash הגיב:
    24/03/2020 בשעה 08:03

    במידה ואני לא משאירה ללילה , כמה זמן לוקח לבצק לתפוח? כרגע הוא בהתפחה של כחצי שעה ועוד לא תפח בכלל ..

    הגב
  39. Avatar דפנה הגיב:
    25/03/2020 בשעה 01:03

    היי מאיה, הסתדרת? להבא תוכלי ללחוץ על כפתור הוואטסאפ בעמוד ולהתייעץ אונליין עם יועצת האפייה שלנו 🙂

    הגב
  40. Avatar רותי הגיב:
    01/04/2020 בשעה 10:04

    חבל שהבצק לא תפח ויצא לי דביק מידי

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      08/04/2020 בשעה 01:04

      מוזמנת להעזר בנו בצ’ט יועצת האפייה דרך הוואטסאפ (קישור לשיחה באמצעות כפתור הוואטסאפ בכל מתכון)

      הגב
  41. Avatar אכזבה הגיב:
    02/05/2020 בשעה 10:05

    חבל שההוראות לא ברורות לגבי המילוי. נזרק ישר לפח לאחר הגלגול.

    הגב
  42. Avatar גלי הגיב:
    07/05/2020 בשעה 04:05

    נכון מאוד

    הגב
  43. Avatar ריבי הגיב:
    07/05/2020 בשעה 08:05

    למה המילוי יצא לי מר בטירוף????

    הגב
  44. Avatar ריבי הגיב:
    07/05/2020 בשעה 09:05

    מה ניתן לעשות כעת עם העוגה???
    האם אפשר לענות לי זה די דחוף…

    הגב
  45. Avatar תמרה הגיב:
    07/05/2020 בשעה 10:05

    רק רציתי לומר תודה.
    עוגה טעימה וקלה, עם בצק נח לעבודה. מודה שהתעצלתי ומרחתי שוקולד השחר, מעל ערבבתי ופיזרתי קינמון, סוכר חום ואגוזים קצוצים דק.
    יצא נהדר, והכי כיף שבעלי חיסל חצי עוגה מיד, והוא שונא עוגות ביתיות. הידד!
    בקיצור, מליון תודות!

    הגב
  46. Avatar דניאל הגיב:
    12/05/2020 בשעה 08:05

    שלום, כתוב שאם משתמשים בחמאה אין צורך להמיס אותה אלא רק לחתוך לקוביות, ושאם משתמשים בנטורינה צריך להמיס. בטוח שאין צורך להמיס את החמאה?? נשמע לי ממש מוזר… אודה לתשובה 🙂

    הגב
  47. Avatar אורן הגיב:
    15/05/2020 בשעה 02:05

    חבל שאין הסבר לגבי המילוי. הפך להיות פירורים לפי המתכון. חייב להיות דרך אחרת. ראיתי עכשיו שזה כבר קרה בעבר להרבה אנשים, למה לא מתכנים המתכון????

    הגב
  48. Avatar דניאל הגיב:
    15/05/2020 בשעה 09:05

    הסתדרתי.. יצא מושלם 🙂

    הגב
  49. Avatar נגה הגיב:
    16/05/2020 בשעה 09:05

    עדיתי עם דוקולד נוטלה אבל יצא לי דכבה מאוד דקיקה של מילוי והרוב היה בצק. איך לפעם הבאה אני יכולה שהעוגה תצא יותר שוקולדית? האם עם המילוי שהצעתם אפשר להוך את בעוגה לשוקולדית יותר?

    הגב
  50. Avatar מיכאל הגיב:
    18/05/2020 בשעה 11:05

    אחלה מתכון הבצק יצא פצצה נח לעבודה ולעיצוב זה נראה כאילו נקנה בקונדיטוריה והטעם סוף
    עוגה אחת עם נוטלה ואגוזים והשנייה עם חמאה מרוחה על הבצק וסוכר חום וקינמון מפוזרים מעל לפני הגלגול החיתוך והבורג
    תודה רבה

    הגב
  51. Avatar גלית הגיב:
    21/05/2020 בשעה 09:05

    חבל שלא כתבת שאת החלב צריך לשים חם או פושר לכאלה שמעולם לא הכינו בצק שמרים

    הגב
  52. Avatar אפרת הגיב:
    04/06/2020 בשעה 12:06

    אנחנו קונים מושבעים של מיקי שמונ. בצק מושלם! עם המילוי אני משחקת. גם כקרנצ וגם כרולדה רגילה יוצא ממש נפלא. מתפיחה באותו היום לא לילה במקרר אופה בתוך תבניות מאורכות חד פעמיות אז גם יפות למראה. הצק טעים ומושלם כבר אמרתי. תודה רבה – אימצתי כמתכון לנצח. ככה יוצא שגם אם לא קונים שמו עדיין אוכלים שמו.

    הגב
  53. Avatar אמיר הגיב:
    11/06/2020 בשעה 09:06

    שתי כוסות קקאו? נשמע לי מטורף. זו לא טעות

    הגב
  54. Avatar שמואל הגיב:
    09/07/2020 בשעה 04:07

    כתבתם שכדי להפוך לפרווה לשנות את החמאה למרגרינה. אבל יש במתכון גם 2/3 כוס חלב שחובה לשנות בכדי שיהיה פרווה.
    השאלה האם לשנות למים או למיץ ?

    הגב
  55. Avatar אייל הגיב:
    30/07/2020 בשעה 11:07

    היי צהריים טובים .האם ניתן לעשות את עוגת שמרים קארנץ גם ללא המשפר אפיה?תודה

    הגב
  56. Avatar בת שבע הגיב:
    31/07/2020 בשעה 09:07

    מה זה משפר טעם?

    הגב
  57. Avatar לירז הגיב:
    07/08/2020 בשעה 10:08

    הכנתי את העוגה ויצא מעולה!
    בהתחלה קצת חששתי מכך שהבצק היה דביק מידי…אבל נזכרתי שמבצק דביק מקבלים תוצאה טובה יותר בסופו של דבר..
    למילוי המסתי שוקולד מריר עם שמנת יצא מאוד מאוד טעים!
    המתכון מעולה לדעתי ואמשיך להכין ממנו

    הגב
  58. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    14/08/2020 בשעה 09:08

    הכנתי את העוגה פעמיים.. ושמתי הבצק לכל הלילה. ולא תפח.. המרתי בשמרים יבשים זו הסיבה?

    הגב
  59. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    16/08/2020 בשעה 05:08

    רק עכשיו קלטתי ששמתי כמות כפולה של שמרים…2 כפות… עדיף לזרוק את הבצק ולהכין חדש?

    הגב
  60. Avatar יוני הגיב:
    18/08/2020 בשעה 01:08

    היי דחוף – אופים מכוסה או גלוי?
    תודה

    הגב
  61. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    02/09/2020 בשעה 02:09

    שלום רציתי לדעת אם אחרי ההתפחה במקרר צריך גם להתפיח קצת במקום יותר חם כי פשוט זה לא הכי תפח? אגב הכפלתי את הכמות לקילו השאלה כמה זה צריך לתפוח?

    הגב
  62. Avatar אוולין מור זעפרני הגיב:
    13/09/2020 בשעה 06:09

    לא רציתי להאמין לחלק מהתגובות השליליות…הכנתי את הבצק בדיוק כפי שרשום וזה בצק שלא ניתן לעבוד איתו בכלל…חבל על ההשקעה של המצרכים והזמן…

    הגב
  63. Avatar עמליה הגיב:
    15/09/2020 בשעה 10:09

    הכנו את הקראנץ’ כמה פעמים, יצא מושלםםם, יפה וטעים מאד כמו בקונדטוריה!! הכנו פרווה לכן השתמשנו בנטורינה ובמקום חלב במים, במילוי השתמשנו בשוקולד השחר.
    תודה רבה על מתכון מנצח!

    הגב
  64. Avatar מב הגיב:
    24/09/2020 בשעה 12:09

    ניתן ללא ביצים וחלב כדי להפוך אותה לטבעונית , יוצאת הכי טעימה (מניסיון)

    הגב
  65. Avatar ורד הגיב:
    02/10/2020 בשעה 03:10

    באמת לא ברור למה לא מתקנים במתכון את אופן הכנת המילוי.
    עשיתי לפי מה שכתוב ולא הבנתי למה כל הקקאו נשאר אבקתי. לא ברור מאופן ההכנה שצריך להמיס אותו עם החמאה.
    כתוב למרוח חמאה ולפזר את הקקאו.
    חבל שקראתי את התגובות אחרי שכבר הכנסתי לתנור. מתפללת שיצא כמו שצריך. עוד שניה יוצא מהתנור.

    הגב
  66. Avatar שרית הגיב:
    03/10/2020 בשעה 11:10

    היי כמובן שהפרדתי את המלח מה שמרים בסופו של עיניין לא יצא משהו מכלל רשום דרוג חמש לדעתי 3.5

    הגב
  67. Avatar Sarit Mikltski הגיב:
    04/10/2020 בשעה 12:10

    מתכון לא טוב גם לא ציינו להפריד את המלח מהשמרים חובה לכל מי ששאלה למה לא תפח אבל למרות שעשיתי זאת ממש לא משהו בצק בעייתי מאוד

    הגב
  68. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    06/10/2020 בשעה 05:10

    האם אפשר בקמח מלא? אם כן מה יחס הקמח לשאר המצרכים?

    הגב
  69. Avatar חנה הגיב:
    06/10/2020 בשעה 05:10

    הבצק לא תפח .מי יפצה אותי על המוצרים
    חבל מאוד

    הגב
  70. Avatar עודד הגיב:
    17/10/2020 בשעה 02:10

    כמויות הסוכר והקקאו מוגזמות, לדעתי ניתן להפחית בלפחות 60%.

    הגב
  71. Avatar עדן הגיב:
    05/11/2020 בשעה 03:11

    אם שכחתי להוסיף את המלח, זה קריטי?

    הגב
  72. Avatar ירדנה הגיב:
    10/11/2020 בשעה 08:11

    לא הבנתי לגבי המילוי צריך לבשל אותו עם החמאה?כי יצא גושים ופיזרתי על הבצק טוב נראה מה יצא

    הגב
  73. Avatar יפעת גולן הגיב:
    03/12/2020 בשעה 01:12

    שלום, אפשר הסבר איך עושים עם המילוי?
    האם צריך לבשל את זה? או רק לערבב את כל חומרי המילוי ולפזר על הבצק?

    הגב
  74. Avatar אסתי בר און הגיב:
    09/12/2020 בשעה 08:12

    האם אפשר להשתמש בבצק הזה גם בשביל עוגת פרג?

    הגב
  75. Avatar Taindcoda הגיב:
    22/12/2020 בשעה 01:12

    Amoxicillin Absorption heneshietaig buy online cialis Weasty Popular Pills Online Buy Priligy Usa

    הגב
  76. Avatar אנונימת הגיב:
    29/12/2020 בשעה 11:12

    הי
    לא הכנתי את הבצק בלילה,
    כמה זמן צריך להתפיח?

    הגב
  77. Avatar MUNARI926 הגיב:
    10/01/2021 בשעה 02:01

    Thank you!!1

    הגב
  78. Avatar טל הגיב:
    15/01/2021 בשעה 09:01

    כתוב שחצי קוביית שמרים זה 25 גרם
    הקובייה שלי יש היא 25 גרם במלואה
    אם אני רוצה להכפיל את הכמות לשים שתי קוביות?

    הגב
  79. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    17/01/2021 בשעה 07:01

    אחריי שסידרתי אותה בתבנית להתפחה של שעה צריך לכסות?

    הגב
  80. Avatar נטלי הגיב:
    17/01/2021 בשעה 07:01

    אחריי שסידרתי אותה בתבנית להתפחה של שעה צריך לכסות?

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

עוגיות שוקולד צ'יפס ועדשים על מקל

חישוקי שמרים ופרג

רוגעלך במילוי קקאו וקינמון

בבקה שוקולד קינמון

רוגעלך שוקולד

עוגת קראנץ' שוקולד

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ’ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד