• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | עוגת קראנץ' שוקולד

עוגת קראנץ' שוקולד

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לעוגת הקראנץ' שוקולד, עוגת השמרים הקלאסית והמוכרת ביותר, כאשר חושבים על עוגת שמרים, היא המתאימה לכל אירוע, בסיום ארוחה או לצד הקפה.

 

3.5/5

רכיבים:

חומרים לתבנית עגולה בקוטר 22 או 24 ס"מ

  • חומרים לבצק עוגת שמרים
  • חומרים למלית שוקולד
  • חומרים לסירופ סוכר

אופן ההכנה:

  • 1. בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח. מוסיפים בהדרגה את יתר החומרים ומערבלים עד לקבלת בצק רך כ- 8 דקות.

  • 2.משמנים מעט את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומשהים למנוחה עד הכפלת נפח כשעה. (ניתן להכין ערב קודם ולהתפיח לילה במקרר)

  • 3.הכנת המלית- ממיסים את הנטורינה והשוקולד בזהירות במיקרוגל ומערבבים עד לתערובת אחידה. מוסיפים את אבקת הסוכר  והקקאו  ומערבבים היטב. מצננים עד למרקם נוח למריחה.

  • 4.מרדדים הבצק למלבן בגודל 50*45 ס"מ ומורחים המלית על כל שטח הבצק באופן אחיד.

  • 5.מגלגלים לרולדה וחוצים בסכין חדה לאורך הרולדה.  משני החצאים קולעים צמה בצורת בורג כשהחלק החתוך פונה כלפי מעלה, מגלגלים  קצה אחד לצורת שבלול ואת הקצה השני תוחבים מתחת לעוגה.

  • 6.מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים מכוסה כשעה נוספת.

  • אופים בתנור שחומם מראש ל 175° מעלות כ 30 דקות  עד הזהבה ומברישים בסירופ סוכר.

    **מתכון לקראנץ' אגוזים >>>
    ** מתכון לבבקה שמרים >>>
    ** מתכון לעוגת שוקולד פשוטה>>>
    ** מתכון לעוגת שמרים שוקולד>>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.3/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

3 תגובות על “עוגת קראנץ' שוקולד”

  1. Avatar תמר הגיב:
    08/06/2020 בשעה 11:06

    מתכון מעולה! הרב יותר טוב מהקרנצ שוקולד של שמו! הבצק פשוט מושלם ואפשר לעשות יותר גנש שןקןלד למי שאוהב יותר שוקולדי

    הגב
  2. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    28/10/2020 בשעה 11:10

    אפשר להוציא מהמקרר אחריי 4 אט 5 שעות אולי???

    הגב
  3. Avatar מיכל הגיב:
    13/11/2020 בשעה 09:11

    בתור אופה בינונית מאוד ועם מגבלת מקום חמורה אני תמיד חוששת מדברים שצריך לרדד.. אבל אחרי שבמשך שבוע לא הפסקתי לחשוב על עוגת שמרים ושוקולד, הלכתי על זה.
    יצא יופי, אפילו אצלי! זה אומר הרבה על המתכון. כל כך כיף עם הקפה.
    מאמצת את המתכון בחום. תודה!

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

עוגת גבינה ושוקולד

מקלות קראנץ שוקולד

עוגת וניל במילוי שוקולד מפתיע

עוגיות שוקולד צ'יפס ועדשים על מקל

חישוקי שמרים ופרג

בבקה שוקולד קינמון

חלת מרציפן

עוגת שושנים נתלשת

בריוש שושנים ושוקולד

עוגת שמרים תפוחים וקינמון

לחם לחמניות וחלות
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה
מאפי שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה
מתכוני אפיה לחגים
  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד