בבקה שוקולד קינמון
מאת צוות שמרית
מתכון לעוגת שמרים בבקה קינמון של הקונדיטורית מיכל מיכאלי, אשר זיכתה אותה בפרס "שמרית" למתכון השמרים המצטיין בתחרות "מערוך הזהב" של מגזין "על השולחן".
עוגת השמרים הזו כבר מזמן הפכה למיתוס בכל בית יהודי אמריקאי, ואפילו קיבלה פרק בסיינפלד :) מתקבלת כאן עוגה רכה ונימוחה במיוחד. תהנו. ניתן לאפות בתבנית בבקה עגולה או בשתי תבניות אינגליש קייק
מצרכים
לבצק שמרים לעוגת בבקה פרווה בתבנית עגולה
- 4 כוסות קמח לבן רגיל (560 גר')
- 30 גרם שמרים טריים או כף גדושה שמרים יבשים
- 1 כוס מים פושרים (240 מ״ל)
- 1/2 כוס סוכר (100 גר')
- 2 ביצים גודל L
- כפית שטוחה מלח דק
- 100 גרם נטורינה בטמפ’ החדר חתוכה לקוביות
למלית קינמון
- 200 גר׳ נטורינה רכה מאוד
- 3/4 כוס סוכר חום / לבן (180 גר׳)
- 1.5 כפות קינמון
להברשה:
- 1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)