הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    אפייה עם ילדות וילדים

    באפייה משותפת עם הילדים, תוכלו לצבור חוויות וללמוד דברים חדשים – איך קוראים מתכון ואיך מודדים נכון, מהם המאפים שעוברים מדור לדור במשפחה שלנו? ואיזה מרכיב גורם לתפיחה של הבצק? איך שוברים ביצה ומקציפים ואיזה תוספות לשים?
    ובסוף, אחרי הניקיון, הבית מתמלא בריח נעים, אנחנו מחכים בסיפוק ליד הכיריים ושומעים סיפורים ❤

    תכנים נבחרים מהעולם שלנו

    עוגיות שוקולד של סוויט דולי
    עוגיות שוקולד של סוויט דולי
    • כמות לייקים 5496
    • זמן הכנה 20 דקות
    • רמת קושי קל
    "גבינה בתיבה" של דניאל עמית
    "גבינה בתיבה" של דניאל עמית
    • כמות לייקים 15235
    • זמן הכנה 20 דקות
    • רמת קושי בינוני
    אצבעות שוקולד
    אצבעות שוקולד
    • כמות לייקים 11458
    • זמן הכנה
    • רמת קושי קל
    בורקס גבינות אסלי של רון יוחננוב
    בורקס גבינות אסלי של רון יוחננוב
    • כמות לייקים 7458
    • זמן הכנה רבע שעה
    • רמת קושי קל
    גריסיני פיצה
    גריסיני פיצה
    • כמות לייקים 1589
    • זמן הכנה 20 דקות
    • רמת קושי קל
    פוקאצ'ה מצויירת
    פוקאצ'ה מצויירת
    • כמות לייקים 9526
    • זמן הכנה 10 דקות
    • רמת קושי קל
    עוגיות חמאה פרווה ב-5 דקות
    עוגיות חמאה פרווה ב-5 דקות
    • כמות לייקים 2498
    • זמן הכנה רבע שעה
    • רמת קושי קל
    טארט גבינה פתוח של רון יוחננוב
    טארט גבינה פתוח של רון יוחננוב
    • כמות לייקים 6587
    • זמן הכנה 30 דקות
    • רמת קושי בינוני
    כיסוני גבינה מהירים מבצק פיצה
    כיסוני גבינה מהירים מבצק פיצה
    • כמות לייקים 523
    • זמן הכנה רבע שעה
    • רמת קושי
    מקלות שום, שמיר וגבינה
    מקלות שום, שמיר וגבינה
    • כמות לייקים 5931
    • זמן הכנה 15 דקות
    • רמת קושי קל
    נקניקיות ביאכטה של רון יוחננוב
    נקניקיות ביאכטה של רון יוחננוב
    • כמות לייקים 9648
    • זמן הכנה 15 דקות
    • רמת קושי קל
    מקלות שומשום ממכרים בכלום עבודה
    מקלות שומשום ממכרים בכלום עבודה
    • כמות לייקים 1576
    • זמן הכנה 15 דקות
    • רמת קושי קל

    בלוגרים ממליצים

    רון יוחננוב

    נכון. אפשר להכין בצק עלים בבית. והאמת זה לא כל כך מסובך. אני בעד החיים הקלים במטבח. ומאוד אוהב את הבצקים של שמרית שמגיעים בכמות מדוייקת בלי שנשארים לי שאריות של בצק שתמיד מוצאים את עצמם בפח מחוסר סבלנות. הבצק תמיד זמין לאפייה. אין צורך בהפשרות והמתנות ממושכות.

    רון יוחננוב – בלוגר, מתכונאי ומומחה לפיתוח תוכן קולינרי, בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב

    דפנה אוסטר מיכאל

    כרגיל, שלפתי מהמקרר את עלי הפילו של שמרית, הם כל כך קלים לעבודה ולא נקרעים. במקום למרוח בשמן מורחים במים. זה פשוט מושלם!

    בעלת הבלוג – מתנות קטנות לאוכל, אפיה ועוד

    חגית אלקבץ

    השילוב של שמן ונטורינה יחד בבצקים, מושלם!! נותן גמישות ורכות אקסטרה למאפה.. ממש כמו חמאה אבל פרווה והיא בריאה יותר! על בסיס שמן קוקוס ולא לדאוג לא טועמים טעם של קוקוס

    אופה ומבשלת מתכונים שכולם אוהבים, בעלת קבוצת הפייסבוק מהמובילות בתחום

    סוויט דולי

    הבצק מגיע מוכן, רק מוציאים מהמקרר ומתחילים לעבוד. אחד הדברים הגאוניים שחשבו עליהם בשמרית, זה לתת לנו את הבצק כבר עם נייר האפייה. גאונות! אני ממליצה לכם להכין ישר בתבנית.

    סוויט דולי – בעלת אתר האוכל sweetdooly.co.il המביא לכם מתכונים הורסים שמכינים בעשר דקות ונראים כמו מיליון דולר.