הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    בצק פילו מצונן שמרית

    בצק הפילו שלנו, מצונן ומרודד, גמיש ונוח מוד לעבודה וכולל 14 דפי פילו מוכנים למילוי, קיפול ועיצוב כרצונכם. דפי הפילו נשמרים טריים וגמישי ואינם נקרעים במהלך ההכנה. פשוט להוציא מהמקרר, להוסיף מלית מלוחה או מתוקה ולאפות. יש לשמור את הבצק במקרר עד לשימוש.

    אלרגנים

    • מכיל גלוטן

    כשר פרווה, בד"ץ בית יוסף, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל

    בצק פילו מצונן שמרית

    רכיבים לבצק פילו:

    קמח חיטה לבן (מכיל גלוטן), מים, עמילן תירס, מלח מטבח, דקסטרוז, משמר (אשלגן סורבט)

    ערכים תזונתיים

    • אנרגיה 290
    • שומנים 0.7
    • נתרן 400
    • פחמימות 63
    • סוכרים 1.6
    • חלבונים 8

    לבצק פילו אפשרויות הכנה רבות ומגוונות, נפרט כאן את אופן השימוש למנה המקובלת של מאפה פילו עם מילוי מלוח או מתוק:
    – מוציאים את הבצק מהמקרר ופורסים את עלי הפילו
    – מניחים דף פילו על משטח העבודה ומורחים אותו בשמן / מים / חלב / חמאה – – מניחים מעליו דף או שניים נוספים וחוזרים על הפעולה
    – מוסיפים את המילוי, מלוח או מתוק. מעצבים ומורחים את החלק העליון בשמן או בביצה.
    מטגנים או אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להזהבה.

    בצק פילו זמין בכל רשתות השיווק המובילות

    בצק פילו הוא אחד החומרים הגמישים ביותר במטבח, וניתן להכין איתו מגוון רחב של מנות מתוקות ומלוחות. הנה כמה רעיונות למנות טעימות שמכינים עם בצק פילו:

    מנות מלוחות:
    בורקסים במגוון מילויים כמו גבינה, תרד, פטריות, בשר או תפוחי אדמה.  בצק הפילו דק, ומקנה למאפה פריכות נהדרת.
    סיגרים – פילו מגולגל בצורת סיגר וממולא במילוי של גבינה, בשר או תרד. הסיגרים מקבלים פריכות נהדרת לאחר אפייה.
    פאי פילו במגוון מילויים שאוהבים
    שטרודל ירקות – פילו מגולגל עם תערובת של ירקות אפויים, כמו תרד, גזר, קישוא ובצל, ליצירת מנה קלה ובריאה.
    קיש פילו – בסיס פילו פריך עם מילוי של ביצים, גבינות וירקות.

    מנות מתוקות:
    בקלאווה – משכבות של פילו, אגוזים וסירופ דחוס של דבש או סוכר.
    פילו ממולא בתפוחים
    קיש פילו במילוי מתוק  שוקולד – לדוגמה – דפי פילו מגולגלים עם שוקולד, חמאה וסוכר, ומקבלים טעם פריך וטעים לאחר אפייה.