הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    עוגת פילו שקדים וקרמל

    מאת שירן מתתיהו

    מאפה פילו חגיגי
    • 954
    • 30 דקות
    • קל
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    מצרכים לעוגה מלבנית בינונית:

    • חבילת דפי פילו שמרית
    • 150 גרם שקדים פרוסים

    לגלייז קרמל:

    • חצי כוס סוכר (100 גרם)
    • רבע כוס סוכר חום כהה (50 גרם)
    • 50 גרם חמאה/נטורינה לפרווה
    • כפית מחית/תמצית וניל
    • 3/4 כוס שמנת להקצפה/צמחית (200 מ״ל)
    • שמן להברשה

    לקישוט קצפת:

    • 250 מ״ל שמנת מתוקה / צמחית
    • 2 כפות פודינג וניל

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    ניתן לשמור במקרר עד 4 ימים.
    אם מכינים מראש את המאפה – שימו את הקצפת בשקית זילוף ואל תזלפו מראש.
    חממו את המאפה 8 דקות בתנור לפני ההגשה שיחזור להיות קריספי ורק אז תזלפו (כשהמאפה מעט מתקרר)
    לסרטון ההסבר של שירן מתתיהו> https://did.li/lxqrl

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות