הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    בורקס פילו יווני מהאגדות

    מאת רון יוחננוב

    • 3464
    • 40 דקות
    • בינוני
    • חלבי
    שיתוף

    מצרכים

    לבצק :

    • חבילת דפי פילו של שמרית

    להרטבת הדפים:

    • חצי כוס חלב או 100 גרם חמאה / נטורינה מומסת

    למילוי:

    • כף שמן זית
    • בצל מקולף וחתוך לקוביות דקות
    • 200 גרם עלי תרד קפואים (יש להפשיר לפני השימוש) או שקית עלי תרד טריים
    • 2 ביצים
    • 250 גרם גבינת כנען או ריקוטה ואפשר גם גבינת פטה או בולגרית
    • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת / מוצרלה (או צהובה רזה)
    • כף קמח לבן רגיל / קורנפלור
    • מלח / פלפל שחור

    מילוי רזה:

    • 250 גרם גבינת פטה 5%
    • 200 גרם עלי תרד קפואים (יש להפשיר לפני השימוש) או שקית עלי תרד טריים
    • ביצה
    • כף קמח
    • מעט גרידת לימון
    • צ׳ילי חריף יבש (לפי הטעם)
    • מלח / פלפל שחור
    • מפוררים את הגבינה ומערבבים עם שאר המרכיבים.

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות