ארכיון צהריים
אגרול סיני
כשמתחשק לאכול משהו חם, מתפצפץ ומלא טעם, מה מתאים יותר מאשר אגרול סיני? אם ישר חשבתם: כן…אבל מדובר בהתעסקות רבה מידי – קבלו מתכון לאגרול סיני של קובי אדרי עם קיצור דרך משמעותי של שמרית: בצק פילו מצונן, מרודד ומוכן לעבודה יוו ש'י!
לחם שום מוקרם
לחם שום מוקרם של עדן פחימה – מתכון גאוני, פשוט וקל להכנה שיסדר לכם את הפינה כשמגיעים אורחים בהפתעה. מאפה מנחם ומלא ניחוח שום שעושה חמים בבטן ובלב. כל מה שצריך לזכור, זה שתמיד יהיה במקרר בצק לפיצה קראסט – בצק לפיצה שמרית, מצונן, מרודד ומוכן לאפייה, תמצאו אותו במקרר בסופר או במכולת הקרובה אליכם.
מאפה בלקני עם לאבנה ואנטיפסטי
מאפה בלקני עם לאבנה ואנטיפסטי, טעים טעים ופשוט להכנה בזכות בצק עלים שמרית מצונן, מרודד ומוכן לאפייה. מאפה ריחני ועשיר של תומר אומנסקי המתאים לארוחת ערב משמחת במיוחד.
עראייס ביתי
קבלו עוד מתכון מנצח וקל להכנה בעזרת בצק לפיצה של שמרית, בצק מרודד, מצונן ומוכן להכנה שאפשר לעשות איתו (כמעט) הכל! הפעם לפניכם מתכון של ניקולס מקסי קרסנבלט לעראייס ביתי. מנה מנחמת, טעימה ועסיסית.
מאפה עם פירה ובשר טחון
מאפה עם פירה ובשר טחון של ארז שאול, מתכון למאפה משביע, מלא טעם, ריח וצבע וקל להכנה בזכות בצק עלים שמרית, בצע מרודד, מצונן ומוכן לעבודה – תמצאו אותו במקרר בסופר או המכולת הקרובים אליכם.
לחם עם בשר
לחם עם בשר, מתכון מפנק במיוחד של ענבר בוסקילה. קבלו מתכון מפורט למנה מרשימה ומשביעה במיוחד, תגישו עם סלט ירוק רענן ויש לכם ארוחה מלאה התרגשות ואהבה.