דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | חלה לשבת בשלוש קליעות
3.5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
חלה לשבת בשלוש קליעות
מתכון לחלה עם מרקם כזה עוד לא יצא לכם! חלה רכה ואוורירית והכל בזכות הנטורינה ועם שלוש קליעות קלות ומרשימות
3.5/5
רכיבים:
בצק ל-3 חלות בינוניות או 2 חלות גדולות:
להברשה:
לקישוט:
אופן ההכנה:
2.משמנים את הקערה ואת כדור הבצק, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה למשך כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3.יוצרים מהבצק את הצורה הרצויה בהתאם להדגמה בסרטון. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומתפיחים כ-30 דקות נוספות.
4.מברישים את החלות בעדינות בביצה ומפזרים מעל שומשום, פרג או קצח
5.אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-25 דקות, עד שהחלה תופחת ומזהיבה.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
**למתכון לקערת לחם למרק>>>
**למתכון לחלה מקמח מלא>>>
**Challah Bread Recipe>>>
**מתכון לחלה מתוקה>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.חשוב להוסיף את המים בהדרגה עד שייווצר בצק רך ומעט דביק. ייתכן ותצטרכו קצת יותר, או קצת פחות מים ממה שמצוין במתכון.
2.ניתן להמיר את השמרים הטריים ב-2 כפות שמרים יבשים אקטיביים
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
באיזה שלב מוסיפים את המלח? לא כתוב וגם אין בסרטון
היי, המתכון תוקן 🙂 את המלח מוסיפים כשמוסיפים את הסוכר, נטורינה וביצים
האם אפשר להמיר את הנטורינה בשמן ואם כן כמה?
בהחלט
אני שמתי 100 גרם שמן (בזמן שהקערה עם התערובת הייתה על המשקל, איפסתי אותו והוספתי עד שמן עד שהמשקל אראה 100 גר׳)
זה יוצא מצוין!!!