• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | חלה לשבת בשלוש קליעות

חלה לשבת בשלוש קליעות

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לחלה עם מרקם כזה עוד לא יצא לכם! חלה רכה ואוורירית והכל בזכות הנטורינה ועם שלוש קליעות קלות ומרשימות

3.5/5

רכיבים:

  • בצק ל-3 חלות בינוניות או 2 חלות גדולות:
  • להברשה:
  • לקישוט:

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים במהירות נמוכה את הקמח והשמרים, מוסיפים את הסוכר, המלח, הנטורינה והביצים. מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת בצק. אם התערובת לא מתגבשת לבצק, מוסיפים עוד מעט מים ובהדרגה. לשים במשך כ- 8 דקות עד לקבלת בצק רך וקצת דביק.

  • 2.משמנים את הקערה ואת כדור הבצק, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה למשך כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

  • 3.יוצרים מהבצק את הצורה הרצויה בהתאם להדגמה בסרטון. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומתפיחים כ-30 דקות נוספות.

  • 4.מברישים את החלות בעדינות בביצה ומפזרים מעל שומשום, פרג או קצח

  • 5.אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-25 דקות, עד שהחלה תופחת ומזהיבה.

  • מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.

    **למתכון לקערת לחם למרק>>>
    **למתכון לחלה מקמח מלא>>>
    **Challah Bread Recipe>>>
    **מתכון לחלה מתוקה>>>

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.חשוב להוסיף את המים בהדרגה עד שייווצר בצק רך ומעט דביק. ייתכן ותצטרכו קצת יותר, או קצת פחות מים ממה שמצוין במתכון.

  • 2.ניתן להמיר את השמרים הטריים ב-2 כפות שמרים יבשים אקטיביים

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.5/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

4 תגובות על “חלה לשבת בשלוש קליעות”

  1. דניאל הגיב:
    23/04/2020 בשעה 11:04

    באיזה שלב מוסיפים את המלח? לא כתוב וגם אין בסרטון

    הגב
    • דפנה הגיב:
      23/04/2020 בשעה 01:04

      היי, המתכון תוקן 🙂 את המלח מוסיפים כשמוסיפים את הסוכר, נטורינה וביצים

      הגב
  2. אורית הגיב:
    18/12/2020 בשעה 10:12

    האם אפשר להמיר את הנטורינה בשמן ואם כן כמה?

    הגב
  3. סיון הגיב:
    22/01/2021 בשעה 03:01

    בהחלט
    אני שמתי 100 גרם שמן (בזמן שהקערה עם התערובת הייתה על המשקל, איפסתי אותו והוספתי עד שמן עד שהמשקל אראה 100 גר׳)
    זה יוצא מצוין!!!

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

חלת דבש כתר שושנים לראש השנה

חלת מפתח

חלת דבש

חלת שטרודל תפוחים

חלת תפוח מרשימה וטעימה לראש השנה

חלה מקמח מלא

מתכון לחלה מתוקה - חלה לשבת

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד