הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0 / 5

    עוגת ז'רבו

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 2694
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    מתכון לעוגת ז'רבו של הקונדיטורית עמית דונסקוי – העוגה המפורסמת שבמאפי הונגריה, וקרויה על שמו של האופה אמיל ז'רבו (Emil Gerbeaud) שיצר אותה. תמיד מרשימה, טעימה ומתאימה.

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לבצק לתבנית מרובעת בגודל 30X30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה

    • 4 כוסות קמח (560 גרם)
    • ½ שקית או ½ קוביית שמרית (25 גרם)
    • 1 כפית אבקת אפיה
    • 3 חלמונים (גודל M)
    • ¼ כוס סוכר (50 גרם)
    • 3 כפות מים
    • 250 גרם נטורינה/חמאה רכה
    • ¼ כוס חלב פושר

    חומרים למילוי

    • 1 כוס סוכר (200 גרם)
    • 300 גרם אגוזי מלך קצוצים
    • 1 כוס ריבת משמש

    חומרים לציפוי

    • 200 גרם שוקולד מריר
    • 50 גרם נטורינה/חמאה
    • 2 כפות שמנת מתוקה
    • 1 כף סירופ תירס להברקה (אם רוצים)

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות