ארכיון גבינות
רביולי קאצ'ו אה פפה
פנוצו- כריך איטלקי
רביולי במילוי קרם חציל וגבינות
מחפשים לשדרג את המטבח הביתי שלכם במנה איטלקית מרשימה? המתכון של גלי סיל הוא בדיוק המתכון בשבילכם. רביולי במילוי קרם חציל וגבינות, המבוסס על בצק פסטה מוכן של שמרית, הוא הדרך המושלמת להכניס טעמים עשירים ותחושת ביתיות לכל שולחן. עם בצק לפסטה מצונן, הכנת מתכון לפסטה ביתית הופכת למשימה פשוטה ומהנה. המתכון הזה יפתח בפניכם
עוגת גבינה ותותים
לחם שום מוקרם
לחם שום מוקרם של עדן פחימה – מתכון גאוני, פשוט וקל להכנה שיסדר לכם את הפינה כשמגיעים אורחים בהפתעה. מאפה מנחם ומלא ניחוח שום שעושה חמים בבטן ובלב. כל מה שצריך לזכור, זה שתמיד יהיה במקרר בצק לפיצה קראסט – בצק לפיצה שמרית, מצונן, מרודד ומוכן לאפייה, תמצאו אותו במקרר בסופר או במכולת הקרובה אליכם.
פיצה עם גבינת ברי
פיצה עם גבינת ברי, מתכון יפיפה של רונית טברון. תדאגו שיהיה לכם במקרר שמרית בצק לפיצה, בצק מרודד, מצונן ומוכן לעבודה ותמיד תהיו מוכנים להגיש לאורחים מאפה טעים שעושה שמח בלב.
שושני פסטה במילוי קרם גבינות ותירס
שושני פסטה במילוי קרם גבינות ותירס, מתכון לפסטה ביתית של תומר אומנסקי – מעדן של ממש, מלא טעם וריח. עוד מתכון מנצח וקל להכנה בעזרת בצק פסטה מרודד ומצונן של שמרית.
פיצה צ'יזי לבנה
מתכון לפיצה לבנה, מלאה גבינה ועשירה בטעם. מתכון לפיצה ביתית של גלי סיל שקל להכין בזכות בצק פיצה מרודד של שמרית – בצק מצונן שאין צורך להפשיר, רק לדאוג שיהיה לכם במקרר ואתם מסודרים!