ארכיון אפייה
בורקס כבדי עוף
אין כמו מתכון מנצח שמשלב ניחוחות ביתיים וטעמים חגיגיים. בורקס כבדי עוף של יעל בן ארוש קל להכנה בזכות בצק עלים שמרית מצונן, הוא בדיוק מה שצריך לאירוח מיוחד או לארוחה מפנקת. עם בצק עלים מרודד, שמאפשר עבודה קלה ותוצאה מושלמת, מתכוני בצק עלים כמו זה הופכים כל שולחן לחגיגה של טעמים. נסו את המתכון
לחם קופים עם גבינות ועשבי תיבול
לפעמים כל מה שצריך כדי להפוך ארוחה לחוויה מיוחדת זה מתכון יצירתי וטעים במיוחד. לחם קופים של אוהב הצב, שמשלב גבינות נמסות ועשבי תיבול ריחניים, מבוסס על בצק פיצה מצונן של שמרית, שמבטיח עבודה קלה ותוצאה מרשימה. עם בצק מוכן לפיצה של שמרית, תוכלו להכין את המנה הזאת במהירות ולהפתיע את כולם בלחם יפהפה ומלא
לחמניות מתוקות
אין כמו ניחוח של לחמניות מתוקות שיצאו הרגע מהתנור כדי להוסיף אווירה חמה ומשמחת לכל ארוחה. מתכון ללחמניות שמרים רכות וטעימות במיוחד של מאיה בן דהן, מתאים למי שאוהבים מתכונים פשוטים וטעימים, המתכון הזה הוא בשבילכם – מתכון ללחמניות מתוקות שקל להכין עם שמרים טריים של שמרית ושמתאים גם כבסיס ללחמניות המבורגר מתכון מושלם. נסו
אגרול סיני
כשמתחשק לאכול משהו חם, מתפצפץ ומלא טעם, מה מתאים יותר מאשר אגרול סיני? אם ישר חשבתם: כן…אבל מדובר בהתעסקות רבה מידי – קבלו מתכון לאגרול סיני של קובי אדרי עם קיצור דרך משמעותי של שמרית: בצק פילו מצונן, מרודד ומוכן לעבודה יוו ש'י!
שטרודל תפוחים
יש מתכונים שהם קלאסיקה אמתית, שטרודל תפוחים הוא אחד מהם. קבלו מתכון לשטרודל תפוחים ריחני של מירי כהן שעושה לנו חיים קלים עם בצק עלים שמרית, בצק עלים מצונן, מרודד ומוכן לשימוש, מוכנים? לעבודה!