דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | פיצה קראנצי
3.7/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
פיצה קראנצי
מתכון מושלם של פיצה מושלמת! פיצה קראנצ'י טעימה וקלה להכנה!
מחפשים מתכון לפיצה איטלקית לארוחת ערב מעולה לכל המשפחה? כנסו לכאן – מתכון לפיצה – מתכון לבצק פיצה
3.5/5
רכיבים:
2 פיצות
חומרים לבצק
לציפוי
אופן ההכנה:
2.משמנים את הבצק מכל צדדיו, עוטפים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה כשעה.
3.מכינים הרוטב- מגרדים את העגבניות על גבי פומפייה. מוסיפים את רסק העגבניות, שמן זית, עשבי תיבול, מלח, פלפל ושן שום. מערבבים היטב.
4.מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים כל חלק לעיגול דק בקוטר 30 ס"מ. מברישים מעט את הבצק ברוטב (בכמות של לא יותר מכף אחת).
5.מחממים את התנור לחום מקסימאלי ומניחים במרכזו אבן אפייה (אם אין אבן ניתן לחמם תבנית אפייה של התנור כשהיא הפוכה).
6.אופים בתנור שחומם מראש כ- 5 דקות עד להתייצבות הבצק.
מוציאים מהתנור מפזרים התוספות הרצויות ואופים 5 דקות נוספות עד להזהבת הבצק.
** למתכון לפיצה>>>
** למתכון ללחם שום>>>
** למתכון לפיצה נפוליטנה דקה>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
אין סוכר במתכון ?
שלום גיל,
במתכון זה אכן אין סוכר.
במידה ומחליפים את השמרים האקטיביים בשמרים יבשים רגילים, האם עדיין אין צורך להוסיף סוכר?
צריך להוסיף קצת סוכר, אבל אפשר לא להוסיף סוכר אבל אז גם זמני ההתפחה משתנים.