• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים מלוחים | מתכון לפיצה איטלקית

מתכון לפיצה איטלקית

שתפו:
.....................................................................................................

מחפשים מתכון לפיצה לכל המשפחה? הגעתם למקום הנכון. פיצה ביתית וקלה להכנה

מתכון לפיצה איטלקית: אחד המאכלים שתמיד ישמחו את בני הבית היא פיצה. במקום לצאת החוצה ולקנות, למה שלא תכינו בעצמכם? מתכון טעים וקל להכנת פיצה ביתית. החל מהבצק ועד לרוטב שתרגישו ממש כמו באיטליה

מחפשים מתכון לפיצה איטלקית לארוחת ערב מעולה לכל המשפחה?
רוצים להכין פיצה ביתית וטעימה כמו באיטליה?
קבלו מתכון לפיצה עם בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה, רוטב קל להכנה ללא בישול ותוספות מומלצות לכל המשפחה לפי הטעם האישי
עקבו אחר השלבים הבאים של מתכון לפיצה כדי לקבל פיצה ביתית עם הבצק הכי טעים בעולם. שוליים קריספיים, בצק אוורירי ומלא תוספות שכל המשפחה תאהב!

מתכון לפיצה

3.5/5

רכיבים:

4 פיצות משפחתיות גדולות (4 תבניות תנור גדולות)

  • חומרים לבצק הפיצה
  • חומרים לרוטב הפיצה
  • תוספות אפשריות לפיצה איטלקית

אופן ההכנה:

  • 1.מכניסים לקערה את הקמח, שמרים, משפר האפיה, סוכר, שמן ומלח ולשים. מוסיפים בהדרגה את המים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק פיצה רך וגמיש.

  • 2.משהים לתפיחה כ- 20-30 דקות בכלי מכוסה. מחלקים את הבצק לשניים, בשלב הזה ניתן להקפיא חצי מהבצק ולהכין 2 תבניות או להמשיך ולהכין 4 תבניות

  • 3.כל ½ מכמות הבצק מחלקים ל-2 ומרדדים לעלה בעובי של כ- ½ ס"מ, מעבירים לתבנית אפיה משומנת קלות.

  • 4.מוסיפים את רוטב העגבניות, התוספות והגבינה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 20 דקות.

  •  

    **מתכון לפיצה מחיטה מלאה >>>

    **מתכון לפיצה נפוליטנה דקה >>>

    **מתכון לקלצונה איטלקי במילוי קפרזה >>>
    **פיצה במחבת>>>

     

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.7/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

44 תגובות על “מתכון לפיצה איטלקית”

  1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    14/12/2017 בשעה 10:12

    הכנתי, יצא מעולה!! האמת שגם אני הייתי בהלם. בדרך כלל אשתי מכינה את האוכל בבית (לא בקטע עדתי, היא פשוט טובה יותר), ראיתי את המתכון וניסיתי. הילדים טרפו!

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      14/12/2017 בשעה 10:12

      נהדר תודה רבה על ההמלצה, חג שמח.

      הגב
  2. Avatar גילה הגיב:
    19/12/2017 בשעה 01:12

    מדוע להקפיא חצי מהכמות …ומתי להפשיר?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      19/12/2017 בשעה 04:12

      שלום גילה
      לא חייבים להקפיא ניתן להשתמש מיד.

      הגב
    • Avatar ללא שם הגיב:
      03/03/2018 בשעה 06:03

      שלום גילה תפשירי את הבצק מתי שתירצי לאכין עוד פיצה

      הגב
  3. Avatar אילן הגיב:
    06/01/2018 בשעה 11:01

    שלום, האם ניתן להשתמש בקמח תופח? והאם משפר האפיה הוא חובה?
    בנוסף אם משתמשים הקמח תופח האם צריך להוסיף את השמרים הטריים?
    תודה

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      07/01/2018 בשעה 10:01

      הי אילן
      אי אפשר להשתמש בקמח תופח, משפר לא חובה.

      הגב
  4. Avatar אברהם שלום הגיב:
    20/01/2018 בשעה 08:01

    אפשר להשתמש בשמרים יבשים וכמה

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      21/01/2018 בשעה 09:01

      הי אברהם
      2 כפות שמרים יבשים

      הגב
  5. Avatar שרה הגיב:
    28/01/2018 בשעה 02:01

    איך לייבש פטריות טריות בכדי שלא תצא פיצה רטובה מהפטריות תודה

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      28/01/2018 בשעה 02:01

      תני להן טיגון קצר קודם תוציאי את הנוזלים ואז תשימי על הפיצה.

      הגב
  6. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    30/01/2018 בשעה 03:01

    כמה זמן צריך לתת לו לתופח 20 דקות או 40

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      30/01/2018 בשעה 04:01

      סך הכל 40 דקות תפיחה, 20 דקות אחרי הכנת הבצק ועוד 20 דקות אחרי התוספות.

      הגב
  7. Avatar דנה הגיב:
    19/04/2018 בשעה 06:04

    הכנתי על תבנית מיוחדת לפינה (עם פתחים עגולים). התבנית די גדולה. חילקתי את הצבר לשנים. יצא טעים אבל הבצק יותר
    מדי עבה צריך לחלק ל 3 חלקים.

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      22/04/2018 בשעה 12:04

      תודה 🙂

      הגב
  8. Avatar לילך הגיב:
    25/04/2018 בשעה 08:04

    רציתי לישאול אני תמיד משתמשת במתכון הזה הוא 10!עכשו אם אפשר להקפיאו לפני האפייה ככה עם הרוטב והגבינה הצהובה שישאר רק להוציא מהמקפיא ולאפות
    האם זה אפשרי?(בגללשהשנה שבועות יוצא במוצ"ש ואנחנו שומרי מסורת אני שואלת)

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      29/04/2018 בשעה 06:04

      היי לילך, רצוי לאפות את הבצק בלבד כ7-8 דקות, לצנן ולהקפיא. לאחר הפשרה להוסיף את הרוטב והגבינה ולאפות עוד 10-12 דקות

      הגב
  9. Avatar ליחן הגיב:
    18/06/2018 בשעה 10:06

    היי:)
    רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בקמח קסם של חברת סוגת במקום קמח רגיל?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      24/06/2018 בשעה 09:06

      היי ליחן, אני לא מכירה את תכונות קמח קסם שהזכרת

      הגב
  10. Avatar שלי הגיב:
    03/09/2018 בשעה 01:09

    הי, מדוע צריך להקפיא את הבצק? במידה ומכינה בצק כעת ורוצה לאפות רק בערב את הפיצה? הבצק לא יכול להישאר במקרר?
    תודה ויום טוב

    הגב
  11. Avatar אלינור עמר הגיב:
    08/09/2018 בשעה 04:09

    האם אפשר שמרים יבשיים ?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      12/09/2018 בשעה 05:09

      היי אלינור, אפשר להמיר את השמרים הטריים לשמרים יבשים, במקום 50 גרם שמרים טריים לשים 2 כפות שמרים יבשים אקטיבים

      הגב
  12. Avatar טובי הלטובסקי הגיב:
    20/10/2018 בשעה 09:10

    האם ברכתה של הפיצה מזונות או המוציא ?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      21/10/2018 בשעה 09:10

      טובי שלום, לצער אין לי ידע בתחום וכדאי שתתייעץ עם מי שמבין בעניין. יועצי שמרית ישמרו לתת לך יעוץ בכל מה שקשור להכנת הפיצה ומרכיביה

      הגב
  13. Avatar אנונימי הגיב:
    18/11/2018 בשעה 04:11

    האם אפשר להחליף משפר אפיה במשהו אחר?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      19/11/2018 בשעה 10:11

      היי המשפר אפייה לא חובה אבל בהחלט מוסיף

      הגב
  14. Avatar אתי הגיב:
    27/03/2019 בשעה 01:03

    אפשר לרשום אופן הכנה לרוטב פיצה תודה?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      31/03/2019 בשעה 12:03

      שלום אתי,
      במחבת על להבה בינונית מחממים 4 כפות שמן זית, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, 1 כפית מלח ומבשלים כ-5 דקות.
      מוסיפים את השום הכתוש ומכסים. מנמיכים את האש ומשאירים להתבשל עוד כ- 10 דקות.
      בהצלחה!

      הגב
  15. Avatar אתי הגיב:
    05/06/2019 בשעה 08:06

    משפר אפייה זה כמו אבקת אפייה?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      10/06/2019 בשעה 03:06

      לא.
      משפר אפייה הינו תערובת המקצרת את זמן התפיחה, משפרת את מרקם הבצק וטעמו ושומרת על טריות המאפה לאורך זמן.
      משפר האפייה של שמרית הינו טבעי וניתן להשיג ברשתות השיווק בצמוד לשקית שמרים טריים. בהצלחה!

      הגב
  16. Avatar אור הגיב:
    04/02/2020 בשעה 01:02

    חובה משפר אפייה

    הגב
  17. Avatar אבלין הגיב:
    07/05/2020 בשעה 10:05

    שלום, לאחר 20 דקות תפיחה ראשונה ולאחר עידוד הבצק שנית עוד 20דקות אפשר לשים את התוספות?
    תודה

    הגב
  18. Avatar אנונמיס הגיב:
    10/05/2020 בשעה 03:05

    מה אפשר להשים במקום משפר אפייה

    הגב
  19. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    23/05/2020 בשעה 05:05

    שלום צריך להכין את הרוטב אל הגז או שלא חובה?

    הגב
  20. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    27/05/2020 בשעה 09:05

    האם ניתן להכין את הבצק בבוקר ולשים במקרר ובערב לה=כין את הפיצה

    הגב
  21. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    27/05/2020 בשעה 09:05

    האם ניתן להכין את הבצק בבוקר ולשים במקרר ובערב לה=כין את הפיצה אני לא רואה את התגובה

    הגב
  22. Avatar דיאנה הגיב:
    15/07/2020 בשעה 07:07

    שלום,האם אפשרי תפיחה במקרר?

    הגב
  23. Avatar Вам перевод 105236 руб. https://tinyurl.com/speawJef NMVVshimrit.co.ilRKKF הגיב:
    12/08/2020 בשעה 02:08

    Вам перевод 165270 р. https://tinyurl.com/speawJef NMVVshimrit.co.ilRKKF

    הגב
  24. Avatar Danae Rawling הגיב:
    13/08/2020 בשעה 01:08

    Thanks! you helped me alot!

    הגב
  25. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    18/08/2020 בשעה 05:08

    לא הבנתי למה כשאני מחפש מתכון לפיצה אני מקבל מתכון ל4 פיצות.
    למה לא את המספר המדויק לפיצה אחת, ושכל אחד יכין את מספר הפיצות שהוא רוצה?

    הגב
  26. Avatar Snapchat Girls הגיב:
    01/09/2020 בשעה 11:09

    I am so HOT click my name to see me.

    הגב
  27. Avatar Allegra Elzy הגיב:
    14/12/2020 בשעה 04:12

    Thanks for your hard work. I love sucking dick btw hmu

    הגב
  28. Avatar נעמי הגיב:
    10/01/2021 בשעה 05:01

    האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין 80 אחוז במקום קמח לבן?

    הגב
  29. Avatar רומי הגיב:
    02/02/2021 בשעה 06:02

    היי ,
    אם אני רוצה חצי מהכמות , מה המתכון ?

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

פיצה קאפ של רון יוחננוב

כוסות שקשוקה מבצק עלים של רחלי קרוט

פיצה במחבת

לחם פרנה מרוקאי

פיצה מחיטה מלאה

לחמניות ממולאות בסלט טונה

פוקצ'ה שקשוקה

פיצה נפוליטנה דקה

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד