מתכון לפיצה נפוליטנה דקה
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון מהיר לאירוח מושלם! מתכון לפיצה נפוליטנה דקה וטעימה במיוחד!
מצרכים
חומרים ל- 3 פיצות דקיקות
- ½3 כוסות קמח (500 גר')
- 1/2 שמרית שמרים טריים (25גר')
- 2 כפות סוכר
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף מלח שטוחה
- ¼1 כוסות מים (300 מ"ל)
תוספות לפיצה נפוליטנה
- 1 כוס מוצרלה מגוררת
- 1 כוס גבינת פטה מגוררת
- 1 כוס זיתים שחורים
- 1 כוס עגבניות שרי חצויות
- עלי רוקט, בזיליקום ואורגנו
חומרים לרוטב
- 4 עגבניות מגוררות
- 1 כף רסק עגבניות
- 3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
1. לפני תחילת הרידוד הביאו את הבצק שלכם לטמפרטורת החדר.
2. שמנו את משטח העבודה עם שמן זית כדי למנוע הדבקה.
3. לחצו על בצק הפיצה לפני שאתם מתחילים למתוח אותו.
4. מומלץ למתוח את הבצק בשתי ידיים ולהעזר בכוח המשיכה.
5. כדאי לדעת: ניתן להמיר חצי שקית שמרית שמרים טריים (25 גר') המופיעים ב מתכון לפיצה דקה בכף אחת של שמרים יבשים שמרית.
6. שימו לב! במתכון לפיצה דקה לא ניתן להשתמש בקמח תופח אלא בקמח רגיל בתוספת שמרים.
7. לקבלת בצק קראנצ'י, מומלץ לחמם את התבנית בתנור לפני שמניחים על גביה את בצק הפיצה.כמו כן ניתן להניח את הפיצה על תבנית הפוכה שחומה מראש.
מחפשים מתכון לפיצה איטלקית לארוחת ערב מעולה לכל המשפחה? כנסו לכאן – מתכון לפיצה
** למתכון ללחם שום>>>
** למתכון לפיצה קראנצ'י>>>
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)