• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | פיצה נפוליטנה דקה

פיצה נפוליטנה דקה

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לפיצה ביתית דקה ברוטב נפוליטנה- גרסה מעודנת למתכון הפיצה הקלאסי עם בצק דק דק והרבה תוספות, ממש כמו שנהוג באיטליה

 
פיצה ביתית כמו באיטליה – מתכון לפיצה המושלמת לכל המשפחה

3.5/5

רכיבים:

  • חומרים ל- 3 פיצות דקיקות
  • חומרים לרוטב
  • תוספות לפיצה נפוליטנה

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את הקמח, השמרים, המלח והסוכר במהירות איטית כ-2 דקות. מוסיפים את השמן והמים בהדרגה ומערבלים כ- 8 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט.

  • 2.מעבירים את הבצק לקערה משומנת והופכים אותו בתוכה, כך שיכוסה בשמן מכל צדדיו.מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.

  • 3.הכנת הרוטב: מערבבים את העגבניות המגוררות, רסק העגבניות ושמן הזית ושומרים בצד.

  • 4.מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומניחים לתפיחה נוספת של עשרים דקות.

  • 5.מרדדים כל חלק לעלה דק, ניתן לרדד ישירות על נייר אפייה משומן קלות, מורחים הרוטב ומפזרים את התוספות.

  • מניחים על גבי התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות כ- 15 דקות.

    ** למתכון לפיצה איטלקית>>>
    ** למתכון ללחם שום>>>
    ** למתכון לפיצה קראנצ'י>>>

      

טיפים להכנת המתכון:

  • 1. לקבלת בצק קראנצ'י, מומלץ לחמם את התבנית בתנור לפני שמניחים על גביה את בצק הפיצה.כמו כן ניתן להניח את הפיצה על תבנית הפוכה שחומה מראש. 

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.4/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

21 תגובות על “פיצה נפוליטנה דקה”

  1. Avatar ג'יל הגיב:
    29/12/2019 בשעה 12:12

    למה לא מוסיפים את המלח באופן ההכנה, ומתי?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      29/12/2019 בשעה 09:12

      היי, תוקן 🙂 את המלח מוסיפים בשלב הראשוני של הכנת הבצק

      הגב
  2. Avatar סיון הגיב:
    11/03/2020 בשעה 08:03

    אפשר להחליף שמרית לשמרים יבשים ?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      25/03/2020 בשעה 01:03

      היי סיון, כן. אפשר להמיר את חצי שקית השמרית (25 גר' טריים) בכף אחת של שמרים יבשים

      הגב
  3. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    26/03/2020 בשעה 02:03

    אפשר להשתמש בקמח תופח?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      23/04/2020 בשעה 01:04

      לא, במתכון זה לא ניתן להשתמש בתופח אלא בקמח רגיל בתוספת השמרים

      הגב
  4. Avatar ❤️ תומוש ❤️ הגיב:
    21/04/2020 בשעה 09:04

    באיזו כוס מדידה משתמשים?
    אפשר חד פעמי?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      23/04/2020 בשעה 01:04

      אפשר להשתמש בכל כוס שנוח לכם, רק להקפיד להשתמש באותה כוס (אותו גודל) בכל הרכיבים

      הגב
  5. Avatar אלינור הגיב:
    25/04/2020 בשעה 02:04

    האם אפשר להקפיא את כגורי הבצק שלא נעשה בהם שימוש או לשמירה במקרר ואם כן לכמה זמן

    הגב
  6. Avatar אמי הגיב:
    14/05/2020 בשעה 09:05

    היי,
    רוצה לומר שאני ממש אוהבת את המתכון לבצק הזה והפיצה יוצאת לי בדיוק כמו שאני אוהבת.
    רציתי לדעת אם אפשר מהבצק הזה גם לעשות נגיד חלה או שצריך קמח תופח?

    הגב
  7. Avatar ליאת הגיב:
    17/05/2020 בשעה 08:05

    האם אפשר קמח שמרים?

    הגב
  8. Avatar מישל הגיב:
    17/05/2020 בשעה 01:05

    הבצק פשוט מעולה!!! לקחתי אותו למגוון מתכונים!

    הגב
  9. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    28/05/2020 בשעה 07:05

    יצא מצויין עם קמח שמרים

    הגב
  10. Avatar ורד הגיב:
    06/06/2020 בשעה 06:06

    פיצה נהדרת בצד כל כך נעים לעבודה כל שבוע מככב במטבח

    הגב
  11. Avatar רונית נחמיאס הגיב:
    13/08/2020 בשעה 09:08

    אפשר לשמור את הבצק במקרר או בפריזר ואם כן לכמה זמן? תודה

    הגב
  12. Avatar בלה הגיב:
    02/09/2020 בשעה 07:09

    יצא פשוט מעולה!!! הייתי סקפטית אבל נמתח לבסיס דק וטעים מעין כמותו. הילדים ואני ממש בלענו ורצינו עוד

    הגב
  13. Avatar דנה פדוס הגיב:
    28/09/2020 בשעה 05:09

    מתכון מהמם וקל להכנה! הבצק רך ונעים לעבוד איתו. ממליצה

    הגב
  14. Avatar כוכי הגיב:
    10/10/2020 בשעה 09:10

    פיצה מדהימה הבצק מילף הילדים שלי עפו על זה

    הגב
  15. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    10/10/2020 בשעה 09:10

    סבבה אבל נפוליטנה היא פיצה עם אנשובי, ומוצרלה די בפלו. לפיצה הזו אין קשר לנאפולי

    הגב
  16. Avatar מאי הגיב:
    13/10/2020 בשעה 01:10

    אפשר להשתמש בלי מיקסר?

    הגב
  17. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    09/02/2021 בשעה 05:02

    מושלמתתתתת!!!!

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

פיצה במחבת

לחמניות בית ספר ביתיות טעימות

פוקאצ'ה בצל וכדורי לבנה

לחם פרנה מרוקאי

פלעצלך - לחמניות ממולאות עם בצל מטוגן ופרג

פיצה מחיטה מלאה

פיצה קראנצי

מתכון לחלה מתוקה לשבת

מתכון לפיצה איטלקית

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד