לחם זיתים
מאת צוות שמרית
מתכון ללחם זיתים פריך חם ומענג, מבית שמרית.
לחם מושלם עם פריכות נהדרת וטעם משגע של זיתים, מתכון ללחם עשיר שמתאים בדיוק לארוחת בוקר מפנקת, לצד סלט קצוף עם הרבה פטרוזיליה או סלט ירוק.
מצרכים
חומרים ל 3 כיכרות לחם זיתים:
- ¼4 כוסות קמח לבן (600 גר')
- שמרית שמרים טריים (50 גר')
- 1 שקית משפר אפיה
- כ 3/4 1 כוסות מים פושרים (440 מ"ל)
- 280 גר' זיתים ירוקים ו/או שחורים, מגולענים קצוצים (1 קופסא)
- 2 כפות אורגנו
- 1 כפית מלח
- ⅓1 כוסות קמח לבן (200 גר')
- 50 גר' נטורינה רכה / 3 כפות שמן זית
- קמח לפיזור ,שמן זית למריחה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)