דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | לחם גבינות וזיתים
4/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
לחם גבינות וזיתים
מתכון ללחם זיתים וגבינות נהדר רך וזהוב עם קרום מתפצפץ יחד עם עשבי תיבול. התוצאה הסופית מושלמת, הלחם הזה משגע!
4/5
רכיבים:
רכיבים ל-3 לחמים
חומרים לבצק:
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים מלבד התוספות (פטרוזיליה, זיתים, גבינה ועגבניות). במהירות בינונית כ-9 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
2.מוסיפים את התוספות ומערבלים במהירות נמוכה כ2 דקות, הבצק יוצא מעט דביק.
3.משמנים את הבצק מכל צדדיו, עוטפים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה של כשעה וחצי.
4.מחלקים את הבצק ל9 חלקים שווים, מכל חלק יוצרים גליל צר. מכל 3 גלילים קולעים צמה ומניחים בתבנית אפייה לתפיחה של 50 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל 170° מעלות כ 30-35 דקות עד הזהבה, לקראת סיום האפייה מפזרים מעט גבינה מגורדת מעל המאפה. בגמר האפייה ניתן להבריש במעט שמן זית ומלח גס.
**למתכון ללחם שיפון >>>
**למתכון ללחמניות במילוי סלט טונה >>>
**למתכון לסינרול גבינות מלוח>>>
**למתכון ללחם חצילים עם גבינת פיקורינו>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
4 תגובות על “לחם גבינות וזיתים”
כתיבת תגובה לבטל
מתכונים פופולארים
None found
מהו סוג הגבינה ?
כל גבינה קשה לבחירתך (גבינה צהובה או פרמזן לדוגמא)
מתי שמים את הבצל?
לא כתוב…
אני חושבת ששמים במיקסר בהתחלה