באגטים קלאסיים במילוי טפאנד זיתים קטיפתי
מאת צוות האופים של שמרית
דמיינו לכם טפנאד זיתים בעל מרקם קטיפתי ומלטף, המתמזג בשלמות בבאגט פריך. עכשיו תפסיקו לדמיין, ורוצו לאפות את זה – התוצאה מדהימה!
חומרים ל-6 באגטים
- 1 קילו קמח לבן
- 50 גרם משפר אפייה
- 50 גרם שמרית שמרים טריים
- 60 גר' נטורנה רכה או 50 מ"ל (רבע כוס) שמן זית
- 500 מ"ל (בערך 2 כוסות) מים
- 20 גרם (כף) מלח
חומרים לטפנאד קטיפתי
- 300 גרם זיתים ירוקים מגולענים קצוצים דק
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 שיני שום
- קורט פלפל שחור
- פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
- 1 כפית אורגנו
- 1 כפית מיץ לימון
- 1 כפית תימין
- 3-4 כפות גבינת מסקרפונה
- חומרים לעיטור
- שומשום/ פרג/ מלח ים
אופן ההכנה
-
-
-
-
-
-
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)