הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    7 / 5

    באגטים קלאסיים במילוי טפאנד זיתים קטיפתי

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 2546
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    דמיינו לכם טפנאד זיתים בעל מרקם קטיפתי ומלטף, המתמזג בשלמות בבאגט פריך. עכשיו תפסיקו לדמיין, ורוצו לאפות את זה – התוצאה מדהימה!

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים ל-6 באגטים

    • 1 קילו קמח לבן
    • 50 גרם משפר אפייה
    • 50 גרם שמרית שמרים טריים
    • 60 גר' נטורנה רכה או 50 מ"ל (רבע כוס) שמן זית
    • 500 מ"ל (בערך 2 כוסות) מים
    • 20 גרם (כף) מלח

    חומרים לטפנאד קטיפתי

    • 300 גרם זיתים ירוקים מגולענים קצוצים דק
    • 1 בצל קצוץ דק
    • 2 שיני שום
    • קורט פלפל שחור
    • פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
    • 1 כפית אורגנו
    • 1 כפית מיץ לימון
    • 1 כפית תימין
    • 3-4 כפות גבינת מסקרפונה
    • חומרים לעיטור
    • שומשום/ פרג/ מלח ים

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות