תומר אומנסקי שוב משמח אותנו עם מתכון מעולה לבצק פריך, גמיש ונוח לעבודה, ממנו ניתן להכין אוזני המן ומגוון רחב של עוגיות מעוצבות. כיף להכין למילוי צנצנות העוגיות בבית, למשלוחי מנות או לזמן איכות עם הילדים. הבצק מכיל נטורינה שנטמעת היטב ותורמת להיותו גמיש, אחיד ונוח מאוד לעבודה. גם העוגיות שיצאו מהתנור, תהינה פריכות ונימוחות
בצק נהדר אחד של ליאור משיח, אין סוף אפשרויות, פיתרון נהדר ליום יום ובעיקר למשלוחי מנות 😋🤩 שיהיה חג פורים שמח, מתוק ומלא באהבה ונתינה ❤️ 🙏🙌 ואפייה קלה ומוצלחת עם נטורינה של שמרית
פורים מתקרב ואנחנו דואגים להגיש לכם מתכון לאוזני המן כמיטב המסורת כי קלאסיקה לא מחליפים! אוזני המן במילוי פרג של שף הבית סטפן – רק תדאגו שיהיה לכם במקרר שמרים טריים של שמרית ועשו לכם פורים שמח.
איך אפשר בלי גרסה ממש שמחה של אוזני המן? לכבוד חג הפורים, הקונדיטור אלון דה מונטה, עם מתכון קל מאוד להכנה שתמיד מצליח, לאוזני המן טעימות וצבעוניות שישדרגו את משלוחי המנות שלכם. היתרונות בהוספת נטורינה לבצק (כחלופה לשמן או מרגרינה) הם שהנטורינה מעניקה לבצק גמישות נהדרת וכך נוח מאוד לעבוד איתו, גם לילדים שעוזרים בהכנת
בצק פטנט לעוגיות מגולגלות ואוזני המן ללא ביצים וללא סוכר, משלושה רכיבים בלבד! בצק קל להכנה, גמיש ונוח לעבודה. ניתן ליצור ממנו אוזני המן טבעוניות או מגוון עוגיות ממולאות.
לקראת חג פורים, קבלו מתכון לאוזני המן טבעוניות! משלושה מרכיבים בלבד, זה כל הסיפור ואיזו תוצאה נהדרת. רק אל תשכחו לדאוג שתהיה לכם נטורינה במקרר מתכון קל ומפנק שיעשה לכם חג פורים שמח וטעים.
מתכון לעוגיות פרג בצורת פרח, עשירות וטעימות. עוגיות שמתאימות בדיוק למשלוח מנות לפורים, עם טוויסט משמח.