ארכיון בצק פיצה קראסט
פיצה עם גבינת ברי
פיצה עם גבינת ברי, מתכון יפיפה של רונית טברון. תדאגו שיהיה לכם במקרר שמרית בצק לפיצה, בצק מרודד, מצונן ומוכן לעבודה ותמיד תהיו מוכנים להגיש לאורחים מאפה טעים שעושה שמח בלב.
פוקאצ׳ה – גרטן תפוחי אדמה
לא חשבתם על השילוב הזה נכון? וזה מה שמקסים בו, שאף אחד לא חשב עליו קודם, אבל כולם יעופו עליו ויחמיאו לכם, ברגע שיקלטו את השילוב שיצרתם: פוקאצ'ה טריה עם גבינה וגרטן תפוחי אדמה! מתכון קליל, מכדורי בצק פיצה קראטס מוכנים של שמרית, במראה חגיגי ובניחוח משגע.
פיצה שקשוקה
פיצה משגעת מבצק פיצה קראסט
פוקאצ'ה עם עשבי תיבול
לחמניות פרעצל שמכינים בדקה!
שוב שמרית ורון יוחננוב עושים לנו חיים קלים וטעימים! הפעם מדובר על מאפים משמחים שמכינים תוך דקות ספורות בעזרת בצק מצונן: בצק פיצה קראסט (המלצה שלנו? כדאי שתמיד יהיה במקרר…). עשר דקות עבודה ויש לכם לחמניות פריכות שמתאימות בול לארוחה של שבת בבוקר לצד ממרחים טעימים וסלט קצוץ דקדק.
פיצה נפוליטנה
פיצה צ'יזי קראסט לבנה פיצה ביאנקה
פוקאצ׳ה קראסט
פוקצ׳ה מפתיעה, קלה להכנה שמציעה את כל קשת הטעמים בביס אחד, גם חמצמץ, גם מתיקות וגם מליחות עדינה והכל מתפוצץ בפה באופן מאוזן ומדוייק