הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    לחמניות פרעצל שמכינים בדקה!

    שוב שמרית ורון יוחננוב עושים לנו חיים קלים וטעימים! הפעם מדובר על מאפים משמחים שמכינים תוך דקות ספורות בעזרת בצק מצונן: בצק פיצה קראסט (המלצה שלנו? כדאי שתמיד יהיה במקרר…). עשר דקות עבודה ויש לכם לחמניות פריכות שמתאימות בול לארוחה של שבת בבוקר לצד ממרחים טעימים וסלט קצוץ דקדק.

    פוקאצ'ה מצויירת

    רון יוחננוב מראה לנו שלפעמים דווקא כן אפשר לצייר באוכל, ואפילו בקלות עם הפיצה קראסט של שמרית- שולפים ממקרר, מקשטים עם ירקות לבחירתכם, בוזקים שמן זית, מכניסים ל-10 דקות לתנור וזה כל הסיפור. פוקאצ'ה חמה, חגיגית ואוורירית בטעם מדהים שמעשירה כל ארוחה – קלאס באפס מאמץ 🙂

    פיצה שקשוקה

    כמה קל להכין ארוחת ערב מפנקת עם בצק פיצה קראסט – בצק שמרים מצונן להכנת פיצה ופוקאצ'ה של שמרית. קבלו מתכון שמשלב את הטוב בכל העולמות: פיצה + שקשוקה = פינוק אמיתי