אגרול סיני
כשמתחשק לאכול משהו חם, מתפצפץ ומלא טעם, מה מתאים יותר מאשר אגרול סיני? אם ישר חשבתם: כן…אבל מדובר בהתעסקות רבה מידי – קבלו מתכון לאגרול סיני של קובי אדרי עם קיצור דרך משמעותי של שמרית: בצק פילו מצונן, מרודד ומוכן לעבודה יוו ש'י!
כשמתחשק לאכול משהו חם, מתפצפץ ומלא טעם, מה מתאים יותר מאשר אגרול סיני? אם ישר חשבתם: כן…אבל מדובר בהתעסקות רבה מידי – קבלו מתכון לאגרול סיני של קובי אדרי עם קיצור דרך משמעותי של שמרית: בצק פילו מצונן, מרודד ומוכן לעבודה יוו ש'י!
כשאתם רוצים להפתיע עם מתכון חגיגי במיוחד, אנו ממליצים לכם על מאפה בצק פילו עם בשר טלה, תאנים ופיסטוק של שני בן שימול. מאפה טעים שמתפצפץ בפה בזכות בצק פילו שמרית, בצק מצונן שלא צריך להפשיר – תמצאו אותו במקרר בסופר המועדף עליכם.
מתלבטים איזה קינוח להכין לחג השבועות? שובל כהן משה, מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן, מפתיעה על המתכון המוכר והאהוב לבקלאווה, אבל עם טוויסט. בקלאווה קלה להכנה בעזרת בצק פילו שמרית, בעיצוב חגיגי במיוחד (שמכינים בצ'יק צ'ק…) יצא מושש! 😋