הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    אוזני המן מיניאטוריות

    אוזני המן מיניאטוריות שכיף להכין עם הילדים, כיף להעניק במשלוחי מנות וכיף לאכול, ממש כמו קורנפלקס, בתוך החלב 😍 העוגיות המתוקות עשויות מהבצק הפריך המצונן של שמרית שניתן למצוא במקררים, כשחג הפורים מתקרב. הבצק הפריך המצונן מגיע מרודד, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לקרוץ עיגולים, להניח את המילוי שאוהבים, לקפל ולאפות. חג שמח ומתוק

    חינקלי

    וואו, איזה מעדן חלומי זה! חינקלי רך רך, עוטף ומנחם מבפנים במילוי בשר. החינקלי הוא כיסון קסום שמשלב מעטפת בצק רך ומילוי בשרי עסיסי. בזכות בצק הכיסונים החדש של שמרית, שמגיע מרודד וחתוך לעיגולים, כל מה שצריך לעשות זה להכין צ'יק צ'ק את המילוי, למלא, לקפל ואז לבחור אם לאדות כמה דקות או לבשל. בתיאבון

    גיוזה תירס מבצק כיסונים

    כשמשלבים בין המטבח האסייתי למתיקות הטבעית של התירס, מקבלים גיוזה עדינה ומפתיעה בכל ביס. גיוזה של שירן מתתיהו במילוי עשיר, העטוף בבצק דקיק של שמרית, בצק לכיסונים מצונן ומוכן להכנה שהופך את ההכנה לפשוטה והתוצאה – מושלמת. גיוזה מטוגנת ומאודה עם טעם ממכר שמזמין מיד לקחת עוד אחת. מוכנים להתאהב? 🥢🌽✨

    קרפלך מבצק כיסונים

    יש מאכלים שפשוט מרגישים כמו חיבוק, והקרפלך של רותם הורוביץ הם בדיוק מהסוג הזה  – כיסונים קטנים שמביאים איתם המון זיכרונות של בית וטעמים מנחמים. קרפלך במילוי עשיר, עם הבצק העדין של שמרית והבישול המדויק יוצרים ביס שממלא את הלב (ואת הצלחת). בין אם במרק חם או זהובים ומטוגנים, הקרפלך האלה הם בדיוק מה שצריך