בלב המסורת של לחם הבית המרוקאי, הפרנה של שישי של קובי אדרי היא יצירה פשוטה, מהירה ומושלמת לסוף השבוע. תדאגו שתמיד יהיה לכם במקרר בצק פיצה שמרית – בצק קראסט מרודד ומצונן והתוצאה פרנה קריספית מבחוץ ורכה ונעימה מבפנים. ההכנה קלה ומתאימה מאוד לאופים מתחילים, מתכון שמציע טוויסט מרענן על לחם ביתי שמביא שמחה למטבח
מתכון לשבועות, מרשים ומפתיע של פרח רביולי במילוי גבינות עם רוטב קטפיתי מאת איתי דגן, מנה מרשימה שמתאימה לשולחן החג כי היא לא רק טעימה להפליא אלה גם יפה במיוחד. תדאגו שיהיה לכם בצק פסטה שמרית: בצק מרודד ומצונן, מוכן לעבודה ותגלו שהמנה לא רק מפתיעה, אלא גם קלה להכנה.
מתכון לשבועות: פסטה מנטי תרד וגבינות של תאיר מורדוך – כשרוצים להפתיע עם מנה טעימה ויפה. מתכון קל להכנה עם בצק פסטה שמרית, בצק מרודד, מצונן ומוכן לעבודה שהופך כל מתכון למשימה פשוטה.
מתכון לפסטה קלילה – קאצ'ו אה פהפה טורטליני של טומאס יול, מתכון שמתאים בדיוק למי שאוהבים פרמזן ופסטה מנחמת. תדאגו שיהיה לכם במקרר בצק פסטה שמרית וגם אתם תגלו כמה קל להכין פסטה!
רביולי גבינות סלקים ואגוזי מלך של אורטל עמר, מנה מרגשת בטעמים מופלאים מתכון לשבועות למי שרוצים חג משמח במיוחד. קבלו גרסה קלה להכנה בזכות בצק פסטה שמרית בצק מרודד, מצונן ומוכן להכנה – תמצאו אותו במקרר של הסופר המועדף עליכם!
ספנקופיטה – מאפה יווני בגרסה שבלולית מטריפה, מתכון חגיגי של קובי אדרי. מאפה פילו, תרד וגבינה מרשים, טעים וקל להכנה עם בצק פילו שמרית.
יש משהו ממכר בשילוב שבין בצק עלים זהוב, תרד וגבינות נימוחות. לקראת חג שבועות, רון יוחננוב מציג: מאפה בצק עלים וגבינות חגיגי וקל הכנה בזכות בצק עלים שמרית– בצק עלים מוכן, מרודד ומצונן, קל ל עיבוד ומבטיח תוצאות איכותיות.