עולמות האפייה של שמרית
במטבח מסתתרים רגעי קסם קטנים שרק צריך ללקט
תוך ליווי ומדידה, ערבוב ולישה, יש גם זמן לשתף ולפטפט.
ברוכים הבאים לעולמם של התקתקנים, אלו שאוהבים לבלות במטבח מינימום זמן, עם מקסימום תוצאות – מנות בפחות מ-15 דקות, עד 5 מרכיבים, מתכונים שהילדים מכינים לבד ועוד.
קבעת יום ושעה, סגרת תכניות, נותר לך רק לבחור מתכונים קוצרי מחמאות.
במיוחד בשבילך בחרנו את המתכונים הכי חגיגיים, מרשימים וטעימים שיגרמו לאורחים לבקש את המתכון.
אם היה אפשר לעצור את הזמן על רגע אחד בשבוע, זה היה הרגע הזה, בצהרי שישי, שכולנו יחד, מורידים הילוך, טועמים מהסירים, והכל נקי וטעים ורגוע. קבלו באהבה את המתכונים שיעשו לכם את סוף השבוע
הפתעה – אורחים! ויש לכם 30 דקות להפוך למארחים. מה עושים? בדיוק בשביל המצבים האלו, אספנו עבורכם מתכונים מרשימים ומהירים, המבוססים על מצרכים שיש לכולנו מבקרר, טיפים של מקצוענים ועוד. כנסו כנסו, אצלנו אתם תמיד מוזמנים ומוזמנות, גם בלי הודעה מראש 😊
מחולל המתכונים של שימרית
נשמח להתאים לך מתכון ב-4 שלבים פשוטים
- שלב 1
- שלב 2
- שלב 3
- שלב 4
בלוגרים ממליצים
נכון. אפשר להכין בצק עלים בבית. והאמת זה לא כל כך מסובך. אני בעד החיים הקלים במטבח. ומאוד אוהב את הבצקים של שמרית שמגיעים בכמות מדוייקת בלי שנשארים לי שאריות של בצק שתמיד מוצאים את עצמם בפח מחוסר סבלנות. הבצק תמיד זמין לאפייה. אין צורך בהפשרות והמתנות ממושכות.
רון יוחננוב – בלוגר, מתכונאי ומומחה לפיתוח תוכן קולינרי, בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב
הבצק מגיע מוכן, רק מוציאים מהמקרר ומתחילים לעבוד. אחד הדברים הגאוניים שחשבו עליהם בשמרית, זה לתת לנו את הבצק כבר עם נייר האפייה. גאונות! אני ממליצה לכם להכין ישר בתבנית.
סוויט דולי – בעלת אתר האוכל sweetdooly.co.il המביא לכם מתכונים הורסים שמכינים בעשר דקות ונראים כמו מיליון דולר.
כרגיל, שלפתי מהמקרר את עלי הפילו של שמרית, הם כל כך קלים לעבודה ולא נקרעים. במקום למרוח בשמן מורחים במים. זה פשוט מושלם!
בעלת הבלוג – מתנות קטנות לאוכל, אפיה ועוד
השילוב של שמן ונטורינה יחד בבצקים, מושלם!! נותן גמישות ורכות אקסטרה למאפה.. ממש כמו חמאה אבל פרווה והיא בריאה יותר! על בסיס שמן קוקוס ולא לדאוג לא טועמים טעם של קוקוס
אופה ומבשלת מתכונים שכולם אוהבים, בעלת קבוצת הפייסבוק מהמובילות בתחום
מאז ששמרית הוציאו את הפיצה קראסט, לי יש אותו קבוע במקרר, למאפים זריזים ואני עפה על זה. והנה אני אומרת, לא היה עולה בדעתי, שמוצר כזה יכול להיות מוצלח. והוא כל כך מוצלח! ואם הוא במקרר שלי – זה אומר עליו הכל.
השוס, הם לא תופסים כמעט מקום במקרר (לא יודעת אם זו היתה המטרה, אבל מבחינתי יצאו גאונים), לא צריך הפשרה מראש, אפילו לא להוציא מהמגירה נייר אפייה… כלום כלים ללכלך ולשטוף וללא חומרים משמריםבעלת הבלוג – טלי קינן מבשלת מחמאות, מחברת ספרי אפיה, מדריכת סדנאות ועוד
החיים הופכים בעוד רגע להיות הרבה יותר קלים, לכולנו. אפילו לילדים שאוהבים לאפות ולפנק את כולם. הכי פשוט סקוויז וגמרנו. מוזגים קינוחים ומפנקים את האהובים שלנו בקלות. גם אני לפעמים מקצרת תהליכים עם מוצרים איכותיים כמובן!! חשוב לאכול את המוצר מיד!! מזגתי טעמתי ואהבתי.
את הבצקים המצוננים של שמרית אני שומרת במקרר באופן קבוע. בכל פעם כשנשארות גבינות במקרר או סלטים מבושלים אני ממלאה מכניסה לתנור ויש לנו ארוחה בכלום עבודה. רצוי להכין לאפות ולאכול במקוםבעלת הבלוג – יפצ׳וק מבשלת ואופה
פשוט גאונות הבצק הזה. מה אומרים? איזה בצק נעים… ללא הפשרה… תקשיבו השוס של הבצק הזה … שומרים במקרר עד השימוש לא במקפיא.
יועצת האפיה שלנו כאן בשבילך
עם כל הכלים הדרושים לך להצלחה באפיה
מתכונים מהירים מסדרת הבצקים
נשמח למצוא את המתכון המתאים לך
- שלב 1
- שלב 2