הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    שישי - שבת

    יום שישי מגיע, והוא בא בדיוק בזמן. חיכינו לו כל השבוע, להוריד את הקצב, ליהנות מהשקט… על השיש תופח הבצק לחלה ולאט לאט כולם מתאספים, חיבוקים, צחוק, מציצים לתנור, טועמים מהסירים. אם היה אפשר לעצור את הזמן על רגע אחד בשבוע, זה הרגע הזה, שכולנו יחד והכל נקי ונעים וטעים ורגוע. קבלו באהבה את המתכונים שיעשו לכם את סוף השבוע

    תכנים נבחרים מהעולם שלנו

    בלוגרים ממליצים

    רון יוחננוב

    נכון. אפשר להכין בצק עלים בבית. והאמת זה לא כל כך מסובך. אני בעד החיים הקלים במטבח. ומאוד אוהב את הבצקים של שמרית שמגיעים בכמות מדוייקת בלי שנשארים לי שאריות של בצק שתמיד מוצאים את עצמם בפח מחוסר סבלנות. הבצק תמיד זמין לאפייה. אין צורך בהפשרות והמתנות ממושכות.

    רון יוחננוב – בלוגר, מתכונאי ומומחה לפיתוח תוכן קולינרי, בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב

    דפנה אוסטר מיכאל

    כרגיל, שלפתי מהמקרר את עלי הפילו של שמרית, הם כל כך קלים לעבודה ולא נקרעים. במקום למרוח בשמן מורחים במים. זה פשוט מושלם!

    בעלת הבלוג – מתנות קטנות לאוכל, אפיה ועוד

    חגית אלקבץ

    השילוב של שמן ונטורינה יחד בבצקים, מושלם!! נותן גמישות ורכות אקסטרה למאפה.. ממש כמו חמאה אבל פרווה והיא בריאה יותר! על בסיס שמן קוקוס ולא לדאוג לא טועמים טעם של קוקוס

    אופה ומבשלת מתכונים שכולם אוהבים, בעלת קבוצת הפייסבוק מהמובילות בתחום

    סוויט דולי

    הבצק מגיע מוכן, רק מוציאים מהמקרר ומתחילים לעבוד. אחד הדברים הגאוניים שחשבו עליהם בשמרית, זה לתת לנו את הבצק כבר עם נייר האפייה. גאונות! אני ממליצה לכם להכין ישר בתבנית.

    סוויט דולי – בעלת אתר האוכל sweetdooly.co.il המביא לכם מתכונים הורסים שמכינים בעשר דקות ונראים כמו מיליון דולר.