הריני לאשר בזה קבלת דואר מאתר שמרית
תודה שנרשמת לקבלת עדכונים
מאת צוות האופים של שמרית
מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית ומעבירים לשקית זילוף. פורסים את בצק הפסטה על גבי נייר האפייה המצורף. חותכים את הבצק הפרוס לרצועות רחבות בהתאם לגודל הרביול הרצוי.
מזלפים את המלית בצד אחד של רצועת הבצק במרווחים שווים. בעזרת מברשת רטובה מרטיבים מעט את קצוות הבצק, גם ברווח שבין מלית למלית כדי שהכיסוי יידבק היטב.
מקפלים את רצועת הבצק הריקה על רצועת הבצק עם המלית, כך שתכסה את כולה. מהדקים את הבצק העליון סביב המלית, חותכים לריבועי הרביולי ומהדקים בעזרת מזלג את הקצוות. חוזרים על הפעולה עם כל רצועות הבצק.
מחממים בסיר מים מומלחים קלות, מעבירים את הרביולי לסיר מבשלים כ-3 דקות, עד שהרביולי צף על פני המים. מגישים. בתיאבון.
שליחה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)