עולמות האפיה של שמרית
אירוח בהפתעה
כולנו מכירים את זה, חברים מתקשרים שהם ב"מקרה באזור, אז הם קופצים" והופ, יש לכם 30 דקות להפוך למארחים… (כולל מקלחת ופינוי הכביסה מהסלון). אז מה עושים? קודם כל תנשמו 😊 ועכשיו – השקיעו רגע באוירה: פלייליסט טוב, אלכוהול ונשנושים לפתיחה ואפשר לתכנן רגע את הארוחה. המנה המנצחת – מנה קלה, קלילה וטעימה עם מצרכים שיש לכולם במקרר (או במכולת מתחת לבית…) אז במיוחד למקרים כאלה, אספנו כאן את כל מה שאתם צריכים. פשוט שמרו את העמוד במועדפים ואתם מוכנים ❤
כל מה שצריכים מארחים מופתעים
בלוגרים ממליצים
נכון. אפשר להכין בצק עלים בבית. והאמת זה לא כל כך מסובך. אני בעד החיים הקלים במטבח. ומאוד אוהב את הבצקים של שמרית שמגיעים בכמות מדוייקת בלי שנשארים לי שאריות של בצק שתמיד מוצאים את עצמם בפח מחוסר סבלנות. הבצק תמיד זמין לאפייה. אין צורך בהפשרות והמתנות ממושכות.
רון יוחננוב – בלוגר, מתכונאי ומומחה לפיתוח תוכן קולינרי, בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב
כרגיל, שלפתי מהמקרר את עלי הפילו של שמרית, הם כל כך קלים לעבודה ולא נקרעים. במקום למרוח בשמן מורחים במים. זה פשוט מושלם!
בעלת הבלוג – מתנות קטנות לאוכל, אפיה ועוד
השילוב של שמן ונטורינה יחד בבצקים, מושלם!! נותן גמישות ורכות אקסטרה למאפה.. ממש כמו חמאה אבל פרווה והיא בריאה יותר! על בסיס שמן קוקוס ולא לדאוג לא טועמים טעם של קוקוס
אופה ומבשלת מתכונים שכולם אוהבים, בעלת קבוצת הפייסבוק מהמובילות בתחום
הבצק מגיע מוכן, רק מוציאים מהמקרר ומתחילים לעבוד. אחד הדברים הגאוניים שחשבו עליהם בשמרית, זה לתת לנו את הבצק כבר עם נייר האפייה. גאונות! אני ממליצה לכם להכין ישר בתבנית.
סוויט דולי – בעלת אתר האוכל sweetdooly.co.il המביא לכם מתכונים הורסים שמכינים בעשר דקות ונראים כמו מיליון דולר.
מאז ששמרית הוציאו את הפיצה קראסט, לי יש אותו קבוע במקרר, למאפים זריזים ואני עפה על זה. והנה אני אומרת, לא היה עולה בדעתי, שמוצר כזה יכול להיות מוצלח. והוא כל כך מוצלח! ואם הוא במקרר שלי – זה אומר עליו הכל.
השוס, הם לא תופסים כמעט מקום במקרר (לא יודעת אם זו היתה המטרה, אבל מבחינתי יצאו גאונים), לא צריך הפשרה מראש, אפילו לא להוציא מהמגירה נייר אפייה… כלום כלים ללכלך ולשטוף וללא חומרים משמריםבעלת הבלוג – טלי קינן מבשלת מחמאות, מחברת ספרי אפיה, מדריכת סדנאות ועוד
החיים הופכים בעוד רגע להיות הרבה יותר קלים, לכולנו. אפילו לילדים שאוהבים לאפות ולפנק את כולם. הכי פשוט סקוויז וגמרנו. מוזגים קינוחים ומפנקים את האהובים שלנו בקלות. גם אני לפעמים מקצרת תהליכים עם מוצרים איכותיים כמובן!! חשוב לאכול את המוצר מיד!! מזגתי טעמתי ואהבתי.
את הבצקים המצוננים של שמרית אני שומרת במקרר באופן קבוע. בכל פעם כשנשארות גבינות במקרר או סלטים מבושלים אני ממלאה מכניסה לתנור ויש לנו ארוחה בכלום עבודה. רצוי להכין לאפות ולאכול במקוםבעלת הבלוג – יפצ׳וק מבשלת ואופה
פשוט גאונות הבצק הזה. מה אומרים? איזה בצק נעים… ללא הפשרה… תקשיבו השוס של הבצק הזה … שומרים במקרר עד השימוש לא במקפיא.