פחזניות במילוי קרם וניל ותפוחים פרווה
מאת אלכס בינוב
הכירו את הפחזניות של אלכס בינוב - קינוח פרווה נפלא לערב שישי, לערבי חג ולאירוח. פחזניות רכות, נימוחות ומרשימות במילוי קרם וניל ותפוחים. ביס מושלם שמשלב מתיקות, רכות וחמיצות עדינה.
מצרכים
לבצק רבוך:
- חלב צמחי - 100 גר
- מים - 100 גר
- נטורינה - 80 גר
- קמח לבן - 120 גר
- מלח - 1/4 כפית
- סוכר לבן - 8 גר (1 כפית)
- ביצים - 180 - 200 - 3 ביצים גודל L
לקראקלין:
- נטורינה - 60 גר
- סוכר לבן או דמרר - 70 גר
- קמח לבן - 70 גר
לקרם פטייסיר וניל:
- חלב צמחי - 370
- סוכר לבן - 45 גר (3 כפות)
- חלמונים - 100 גר (5 יח)
- קורנפלור - 30 גר (3 כפות)
- מחית וניל - 1 כפית
- נטורינה - 40 גר
לתפוחים מקורמלים:
- תפוחים - 3-4 יח
- סוכר לבן - 30 גר (2 כפות)
- נטורינה - 30 גר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)