הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    פחזניות במילוי קרם וניל ותפוחים פרווה

    מאת אלכס בינוב

    מתכון לפחזניות קלות להכנה במלית תפוחים עם נטורינה
    • 6473
    • שעה וחצי
    • בינוני
    • פרווה

    הכירו את הפחזניות של אלכס בינוב - קינוח פרווה נפלא לערב שישי, לערבי חג ולאירוח. פחזניות רכות, נימוחות ומרשימות במילוי קרם וניל ותפוחים. ביס מושלם שמשלב מתיקות, רכות וחמיצות עדינה.

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק רבוך:

    • חלב צמחי - 100 גר
    • מים - 100 גר
    • נטורינה - 80 גר
    • קמח לבן - 120 גר
    • מלח - 1/4 כפית
    • סוכר לבן - 8 גר (1 כפית)
    • ביצים - 180 - 200 - 3 ביצים גודל L

    לקראקלין:

    • נטורינה - 60 גר
    • סוכר לבן או דמרר - 70 גר
    • קמח לבן - 70 גר

    לקרם פטייסיר וניל:

    • חלב צמחי - 370
    • סוכר לבן - 45 גר (3 כפות)
    • חלמונים - 100 גר (5 יח)
    • קורנפלור - 30 גר (3 כפות)
    • מחית וניל - 1 כפית
    • נטורינה - 40 גר

    לתפוחים מקורמלים:

    • תפוחים - 3-4 יח
    • סוכר לבן - 30 גר (2 כפות)
    • נטורינה - 30 גר

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות