חלת שמרים ריקוטה לימון
מאת שרית נובק - מיס פטל
חלה לשבת, חגיגית, מפתיעה ומרשימה במיוחד.
מצרכים
לבצק עוגת השמרים:
- 1/2 חבילת קמח (500 גרם)
- כף שמרים יבשים אקטיביים (10 גר')
- 1/3 כוס סוכר (70 גר')
- 1/2 נטורינה מומסת בקערה (100 גר')
- 2/3 כוס חלב (170 מ"ל)
- 2 ביצים
- 1/4 כפית מלח
למלית הריקוטה והלימון:
- 250 גרם גבינת ריקוטה
- 2 חלמונים
- 40 גרם אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות סוכר (25 גר')
- גרידה מחצי לימון
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
יועצת האפייה שלנו זמינה בוואטסאפ ותשמח לענות על כול שאלה ולסייע במהלך האפייה,פשוט שלחו הודעה למספר: 050-5850082
טיפים להכנת המתכון:
1.כדאי לעבוד עם הבצק כשהוא קר. כך הוא שומר על צורתו וקל יותר לקלוע את הרצועות. בזמן שעובדים על החלק הראשון של הבצק – החלק השני נשאר לנוח במקרר.
2.ניתן לשנות את המלית לפי טעמכם האישי – אפשר להשמיט את גרידת הלימון או להחליפה בפירות כמו צימוקים, אוכמניות, דובדבנים, משמשים, שוקולד, ריבת חלב או חלבה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)