פוקאצ׳ה קראסט
מאת סמדר שחר קייטרינג וקונדיטוריית בוטיק
פוקצ׳ה מפתיעה, קלה להכנה שמציעה את כל קשת הטעמים בביס אחד, גם חמצמץ, גם מתיקות וגם מליחות עדינה והכל מתפוצץ בפה באופן מאוזן ומדוייק
מצרכים
למאפה:
- 1 חבילת בצק פיצה קראסט מצונן של שמרית
- 1 גליל גבינת עיזים
- מעט גבינת רוקפור לנגיעות
- חצי תפוח סמיט פרוס דק דק
- חב׳ אוכמניות
- ענף תימין
- שמן זית
- מלח אטלנטי
- אגוזי מלך
- דבש
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
ניתן לבצע שינויים במתכון לפי העדפתכם האישית:
– רוזמרין במקום תימין
– תאנים במקום אוכמניות
– אגס במקום תפוח
– צנוברים במקום אגוזי מלך
חג שמח
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)