הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    ספוליאטלה שקדים ואוכמניות

    מאת שחר קיכלר

    מתכון לספוליאטלה קונוס במילוי קרם שקדים טבעוני של שחר קיכלר
    • 624
    • 45 דקות
    • קשה
    • טבעוני

    ספוליאטלה שקדים ואוכמניות טבעוני של שחר קיכלר, טעים בטירוף ומרשים לאירוח -השימוש במרגרינה בטעם חמאה של שמרית מעניק למאפה ניחוח חמאתי מדהים ומתנהגת 1:1 כמו חמאה! תהנו ❤️

    .

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • 500 גרם קמח מניטובה / קמח לחם
    • 200 גרם מים
    • 30 גרם סירופ מייפל
    • קמצוץ מלח
    • לקיפולים - 200 גרם מרגרינה בטעם חמאה של שמרית

    למילוי:

    • 165 גרם מרגרינה בטעם חמאה של שמרית- רכה
    • 165 גרם אבקת סוכר
    • 220 גרם קמח שקדים
    • 70 גרם קמח לבן
    • 2 גרם מלח
    • 140 גרם חלב סויה
    • 5 גרם תמצית וניל
    • אוכמניות- לא חובה

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    לצפייה בסרטון ההכנה: https://did.li/5FuZH

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות