הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    מאפה שוקולד צ'יפס

    מאת רון יוחננוב

    מאפה שוקולד צ'יפס של רון יוחננוב - החיים נוחים יותר עם בצק עלים שמרית
    • 2145
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    אם אתם מחפשים דרך להפוך כל יום רגיל לחגיגה – מאפה שוקולד צ'יפס מבצק עלים הוא התשובה המושלמת!
    מדובר בשילוב קלאסי של בצק עלים פריך וממכר עם מלית שוקולד עשירה שמתאימה לכל שעה ביום.
    בין אם אתם מחפשים מתכון עם בצק עלים, רעיונות חדשים למאפה עם בצק עלים מצונן שמרית, או מתכוני בצק עלים קלים להכנה –
    המאפה הזה יהפוך ללהיט במטבח שלכם. בזכות בצק עלים מרודד של שמרית, ההכנה מהירה והתוצאה פשוט מושלמת – פריכות, ניחוח וטעם שקשה לעמוד בפניו.

    שיתוף

    מצרכים

    למאפה שוקולד ציפס :

    • 1 חבילה בצק עלים מצונן של שמרית
    • 100 גרם חמאה רכה / נטורינה לפרווה
    • חצי כוס סוכר לבן או חום דמררה
    • 1 כפית תמצית וניל איכותית
    • 1 ביצה
    • קורט מלח
    • רבע כפית אבקת סודה לשתייה
    • 100 גרם קמח תופח (או קמח לבן רגיל + שקית אבקת אפייה)
    • 100 גרם קמח שקדים (או שקדים טחונים)
    • 200 גרם שוקולד צ'יפס איכותי

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    הערות ותחליפים:

    • אפשר להוסיף למלית פירות יער או אגוזים קצוצים.

    • חשוב לאפות את המאפה עד שהוא זהוב ופריך.

    • המאפה במיטבו כשהוא טרי, אך ניתן לשמור אותו בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד יומיים.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות