מאפה אורז ובשר בפילו
מאת צוות האופים של שמרית
מחפשים מנה מרשימה לערב החג? אפשר להפסיק לחפש, נמצא המאפה המושלם!
מאפה בצק פילו ממולא בשר טחון ואורז, חגיגי לשולחן החג, עשיר, מרשים ובעיקר טעים!
מצרכים
לתבנית עגולה 22 ס״מ
- 1 בצק פילו מצונן שמרית
- 1.5 כוסות אורז בסמטי (300 גר')
- 1/2 קילו בשר בקר טחון
- בצל בינוני קצוץ דק
- 3 שיני שום כתושות
- מלח, פלפל, פפריקה, אגוז מוסקט ופלפל אנגלי
- חופן צנוברים קלויים
להברשת עלי הפילו:
- שמן זית
לעיטור:
- מעט שומשום
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפ להכנת המתכון:
מומלץ להכין סמוך להגשה על מנת לשמור על טריות העלים.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)