לוקומדס – סופגניות יווניות
מאת סיון בריק
חג חנוכה שמח!
אין דבר משמח יותר מסופגניות חמות וטעימות, במיוחד כשהן מפתיעות בטעמים ובסגנון ההכנה.
אם אתם מחפשים גיוון מיוחד לחג, המתכון הזה של סופגניות לוקומדס – הסופגניות היווניות הקלאסיות – הוא בדיוק בשבילכם.
סופגניות קלות, פריכות ומתוקות, שמכינות אותנו לשלל רגעים של אושר טעים.
מחפשים מתכון לסופגניות שונה או סופגנייה מתכון שיזכיר חופשה ביוון – כאן תמצאו את כל מה שאתם צריכים!
השילוב של פשטות וטעם הופכים את הלוקומדס לבחירה המושלמת לכל חגיגה בעזרת שמרים טריים של שמרית.
מצרכים
לבצק:
- 15 גרם שמרים טריים של שמרית
- 400 גרם מים פושרים (פחות חמים, אבל לא קרים)
- כף גדושה של סוכר
- 550 גרם קמח לבן מנופה
- 100 גרם נטורינה מומסת
- כפית מלח
לסירופ: (ממליצה להכפיל כמויות):
- 1 כוס סוכר
- חצי כוס מים רותחים
- כפית דבש
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
בכנת הסירופ: אני ממליצה להכפיל או לשלש את הכמות, במיוחד אם אתם אוהבים את הלוקומדס טבולים בסירופ!
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)