ביף וולינגטון טבעוני וכשר לפסח
מאת סיון בריק
מצרכים
למילוי הפטריות:
- 5 כפות שמן זית
- 2 בצלים קצוצים דק
- 2 פטריות מגה פורטובלו קצוצות דק
- (או חבילת פטריות רגילות)
- 5 שיני שום קצוצות
- עלים מענף אחד של טימין
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 5 עלי מנגולד קצוצים דק
- שקית ערמונים בוואקום, קצוצים
- חופן אגוזי מלך קצוצים
- כף טחינה גולמית
להרכבה:
- 2 סלקים טריים מגורדים (חיים, לא מבושלים)
- בצק עלים כשר לפסח של שמרית
- ביצה להברשה
- טימין יבש ומלח גס לקישוט
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
אפשר להכין מראש את הגליל ולהשאיר אותו במקפיא עד לרגע ההרכבה והאפייה. פתרון מושלם לאירוח!
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)