הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    ביף וולינגטון טבעוני וכשר לפסח

    מאת סיון בריק

    • 5454
    • שעה
    • בינוני
    • טבעוני
    שיתוף

    מצרכים

    למילוי הפטריות:

    • 5 כפות שמן זית
    • 2 בצלים קצוצים דק
    • 2 פטריות מגה פורטובלו קצוצות דק
    • (או חבילת פטריות רגילות)
    • 5 שיני שום קצוצות
    • עלים מענף אחד של טימין
    • כפית מלח
    • חצי כפית פלפל שחור
    • 5 עלי מנגולד קצוצים דק
    • שקית ערמונים בוואקום, קצוצים
    • חופן אגוזי מלך קצוצים
    • כף טחינה גולמית

    להרכבה:

    • 2 סלקים טריים מגורדים (חיים, לא מבושלים)
    • בצק עלים כשר לפסח של שמרית
    • ביצה להברשה
    • טימין יבש ומלח גס לקישוט

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    אפשר להכין מראש את הגליל ולהשאיר אותו במקפיא עד לרגע ההרכבה והאפייה. פתרון מושלם לאירוח!

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות