בורקס סלמון
מאת אוהד יוסף מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
בורקס סלמון מפתיע וקל להכנה בזכות בצק עלים שמרית - בצק עלים מרודד, מצונן ומוכן לעבוד, כדאי שתמיד יהיה לכם במקרר. בורקס שהוא ארוחה שלמה ומזינה.
מצרכים
למאפה:
- בצק עלים מצונן ומרודד של שמרית
- 2 חתיכות סלמון קפוא (אפשר גם טרי) חתוך לפרוסות דקות
- גבינת שמנת למריחה
- ביצה
- עלי רוקט
- כפית דבש
- מלח
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)