בורקס בשר ברוטב פטריות
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
ל7 בורקסים
- חבילת בצק עלים מצונן של שמרית
למילוי:
- 3 כפות שמן זית
- בצל לבן גדול מקולף וקצוץ דק
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 50 גרם צנוברים
- מעט צ'ילי חריף קצוץ דק
- מעט תימין טרי קצוץ דק
- 4 שיני שום כתושות
- כפית ראס אל חנות / בהרט (אפשר גם רק כמון)
- כף סילאן
- חופן פטרוזיליה קצוצה דק
- מלח / פלפל שחור
- כף גדושה קורנפלור + 5 כפות מים קרים!
להברשה:
- ביצה טרופה + קורט מלח
- שומשום
לרוטב:
- 6 כפות שמן קנולה
- 1 בצל מקולף וקצוץ דק דק
- 2 שיני שום כתושות
- כפית גדושה תבלין כורכום (עדיף חוואיג למרק - מקפיץ את הרוטב פלאים)
- קורט אגוז מוסקט
- 2 כפות גדושות קמח
- ליטר מים בטמפרטורת החדר
- מעט תימין טרי
- סלסלת פטריות מכל סוג שאוהבים חתוכים דק
- מלח / פלפל שחור
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)