הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    בורקס בשר ברוטב פטריות

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 6751
    • שעה
    • בינוני
    • בשרי
    שיתוף

    מצרכים

    ל7 בורקסים

    • חבילת בצק עלים מצונן של שמרית

    למילוי:

    • 3 כפות שמן זית
    • בצל לבן גדול מקולף וקצוץ דק
    • 500 גרם בשר בקר טחון
    • 50 גרם צנוברים
    • מעט צ'ילי חריף קצוץ דק
    • מעט תימין טרי קצוץ דק
    • 4 שיני שום כתושות
    • כפית ראס אל חנות / בהרט (אפשר גם רק כמון)
    • כף סילאן
    • חופן פטרוזיליה קצוצה דק
    • מלח / פלפל שחור
    • כף גדושה קורנפלור + 5 כפות מים קרים!

    להברשה:

    • ביצה טרופה + קורט מלח
    • שומשום

    לרוטב:

    • 6 כפות שמן קנולה
    • 1 בצל מקולף וקצוץ דק דק
    • 2 שיני שום כתושות
    • כפית גדושה תבלין כורכום (עדיף חוואיג למרק - מקפיץ את הרוטב פלאים)
    • קורט אגוז מוסקט
    • 2 כפות גדושות קמח
    • ליטר מים בטמפרטורת החדר
    • מעט תימין טרי
    • סלסלת פטריות מכל סוג שאוהבים חתוכים דק
    • מלח / פלפל שחור

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות