• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | מתכון לפיצה מחיטה מלאה

מתכון לפיצה מחיטה מלאה

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לפיצה מחיטה מלאה – אם יש מאכל שהוא אהוב גם על מבוגרים וגם על ילדים- זו פיצה. ואם אפשר לעשות את המאכל האהוב קצת יותר בריא, אז מה רע?

נכון…רובנו אוהבים פיצה פריכה ואוורירית העשויה מקמח לבן, בעוד המחשבה על פיצה מקמח מלא מתקשרת אצלנו עם פיצה דחוסה וקשה…
המתכון שלפניכם נוצר כדי לשנות את דעתכם!

הידעתם?

בצק לפיצה העשוי קמח חיטה המלאה מספק גרמים נוספים של חלבון וסיבים, ובעוד שהערך הקלורי שלו גבוה יותר, קלוריות נוספות אלה תורמות לתחושת שובע ומלאות לאורך זמן.

חשוב לזכור

כאשר מכינים פיצה מקמח מלא, יש צורך להשתמש ביותר מים בבצק לעומת שימוש בקמח לבן בלבד. הסיבה לכך היא שהנבט והסובין הקיימים בקמח מלא סופגים יותר נוזלים.

מחפשים מתכון לפיצה איטלקית לארוחת ערב מעולה לכל המשפחה? כנסו לכאן – מתכון לפיצה – מתכון לבצק פיצה

3.5/5

רכיבים:

2 פיצות מחיטה מלאה

  • חומרים לבצק
  • חומרים לרוטב עגבניות
  • לציפוי

אופן ההכנה:

  • 1. בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח, השמרים, המלח והשמן. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים במהירות בינונית כ-10 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

  • 2.משמנים את הבצק מכל צדדיו, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד הכפלת נפח כ- שעה.

  • 3.מכינים את הרוטב- מערבבים בקערה את העגבניות המגורדות, רסק עגבניות, תבלינים, שמן זית ושום     לתערובת אחידה.

  • 4.מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חלק לעיגול בקוטר של 30 ס"מ  מורחים על הבצק כמות קטנה של הרוטב (כף אחת) .

  • 5.מחממים את התנור לחום מקסימאלי ומניחים במרכזו אבן אפייה או תבנית אפייה הפוכה (לקבלת שטח פנים גדול יותר).

  • 6.אופים כ 5  דקות.  מוציאים מהתנור ומורחים מעל עוד רוטב, מפזרים את הגבינות והתוספות ואופים כ  5-7 דקות נוספות עד שהגבינה מבעבעת והבצק שחום ויציב. מוציאים ומגישים את הפיצה מיד

  • 7.אופציות לגיוון – פיצה פסטו: מחליפים את רוטב העגבניות ברוטב פסטו, מפזרים פטריות מסוגים שונים (שיטאקי, פורטבלו, שמפיניון) ומשלבים פרמזן ומוצרלה.

  • 8.פיצה קפרזה: מוותרים על הרוטב ומפזרים פרוסות דקות של עגבנייה טרייה, בזיליקום ומוצרלה טרייה, מלח ושמן זית.

  • ** למתכון לפיצה איטלקית>>>
    ** למתכון ללחם שום>>>
    ** למתכון לפיצה נפוליטנה דקה>>>
    **למתכון לפיצה מהירה>>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.4/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

פיצה קראנצי

מתכון לפיצה נפוליטנה דקה

מתכון לפיצה איטלקית - בצק לפיצה בקלי קלות!

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד