פיצה במחבת
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לפיצה במחבת – פאי פיצה עבה בנוסח שיקאגו
מצרכים
2 פיצות חומרים לבצק
- ½3 כוסות קמח לבן (500 גרם)
- ⅓1 כוס מים פושרים (300 מ"ל)
- 1/2 שקית או 1/2 קובית שמרית (25 גר')
- 1/2 שקית משפר אפיה
- קורט מלח
חומרים לרוטב
- 1 קופסה קטנה עגבניות משומרות שלמות(400 גרם)
- 1 שן שום, פרוסה
- ½ כפית אורגנו מיובש או 6 עלי אורגנו טריים
- מלח ופלפל שחור גרוס
- קורט סוכר לבן (רק אם צריך)
תוספות
- 250 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
- 80 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
- עלי אורגנו
- 6 פטריות שמפיניון, פרוסות דק
- זיתים מגולענים, חתוכים לטבעות
- בצל פרוס דק לפי הטעם
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
1.אם לא אופים הכל בבת אחת, ניתן להקפיא את הבצק התפוח.
2.ניתן להכפיל כמויות.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)