הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    3 / 5

    פיצה במחבת

    מאת צוות האופים של שמרית

    שמרית מציגה מתכוןן: פיצה במחבת. מתכון לפיצה 10 דקות, איך מכינים פיצה
    • 684
    • 20 דקות
    • קל
    • חלבי

    מתכון לפיצה במחבת – פאי פיצה עבה בנוסח שיקאגו

    שיתוף

    מצרכים

    2 פיצות חומרים לבצק

    • ½3 כוסות קמח לבן (500 גרם)
    • ⅓1 כוס מים פושרים (300 מ"ל)
    • 1/2 שקית או 1/2 קובית שמרית (25 גר')
    • 1/2 שקית משפר אפיה
    • קורט מלח

    חומרים לרוטב

    • 1 קופסה קטנה עגבניות משומרות שלמות(400 גרם)
    • 1 שן שום, פרוסה
    • ½ כפית אורגנו מיובש או 6 עלי אורגנו טריים
    • מלח ופלפל שחור גרוס
    • קורט סוכר לבן (רק אם צריך)

    תוספות

    • 250 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
    • 80 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
    • עלי אורגנו
    • 6 פטריות שמפיניון, פרוסות דק
    • זיתים מגולענים, חתוכים לטבעות
    • בצל פרוס דק לפי הטעם

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    טיפים להכנת המתכון:
    1.אם לא אופים הכל בבת אחת, ניתן להקפיא את הבצק התפוח.

    2.ניתן להכפיל כמויות.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות