ספוליאטלה שקדים ואוכמניות
מאת שחר קיכלר
ספוליאטלה שקדים ואוכמניות טבעוני של שחר קיכלר, טעים בטירוף ומרשים לאירוח -השימוש במרגרינה בטעם חמאה של שמרית מעניק למאפה ניחוח חמאתי מדהים ומתנהגת 1:1 כמו חמאה! תהנו ❤️
.
מצרכים
לבצק:
- 500 גרם קמח מניטובה / קמח לחם
- 200 גרם מים
- 30 גרם סירופ מייפל
- קמצוץ מלח
- לקיפולים - 200 גרם מרגרינה בטעם חמאה של שמרית
למילוי:
- 165 גרם מרגרינה בטעם חמאה של שמרית- רכה
- 165 גרם אבקת סוכר
- 220 גרם קמח שקדים
- 70 גרם קמח לבן
- 2 גרם מלח
- 140 גרם חלב סויה
- 5 גרם תמצית וניל
- אוכמניות- לא חובה
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
לצפייה בסרטון ההכנה: https://did.li/5FuZH
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)