מאפה עם פירה ובשר טחון
מאת ארז שאול
מאפה עם פירה ובשר טחון של ארז שאול, מתכון למאפה משביע, מלא טעם, ריח וצבע
וקל להכנה בזכות בצק עלים שמרית, בצע מרודד, מצונן ומוכן לעבודה - תמצאו אותו במקרר בסופר או המכולת הקרובים אליכם.
מצרכים
למאפה:
- בצק עלים מצונן שמרית
- חצי קילו בשר טחון
- 3 בצלים
- 2-3 תפוחי אדמה
- מלח פלפל
- תבלינים: בהרט, ראס אל חנות, כורכום, פפריקה.
- שמן זית
- כף שומשום
- 1 ביצה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)