מאפה בלקני עם לאבנה ואנטיפסטי
מאת תומר אומנסקי
מאפה בלקני עם לאבנה ואנטיפסטי, טעים טעים ופשוט להכנה בזכות בצק עלים שמרית מצונן, מרודד ומוכן לאפייה.
מאפה ריחני ועשיר של תומר אומנסקי המתאים לארוחת ערב משמחת במיוחד.
מצרכים
למאפה:
- 2 חב' בצק עלים מרודד ומצונן
לאנטיפסטי:
- 3 חצילים
- 3 פלפלים אדומים
- 2 בצלים סגולים
- שמן זית
- מלח
גבינות:
- 250 גרם לאבנה (ניתן להמיר בגבינת שמנת)
- 300 גרם מוצרלה/גאודה מגורדת
להרכבה:
- 1 ביצה להברשה
- שומשום לבן
לסלט:
- עגבניות שרי צבעוניות
- זיתי קלמטה
- עלי מיקרו בזיליקום
- שמן זית
- חומץ בלסמי
- גבינת פטה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)