לחם עם בשר
מאת ענבר בוסקילה
לחם עם בשר, מתכון מפנק במיוחד של ענבר בוסקילה.
קבלו מתכון מפורט למנה מרשימה ומשביעה במיוחד, תגישו עם סלט ירוק רענן ויש לכם ארוחה מלאה התרגשות ואהבה.
מצרכים
ללחמניות:
- 550 גרם קמח
- 180-200 מל מים
- 2 ביצים
- 100 גרם נטורינה
- 3 כפות סוכר
- כף מלח
- 2 כפות שמרים יבשים
למלית בשר:
- 500 גר בשר טחון
- 1 חציל שרוף על האש
- רבע כוס שמן
- 3 כפות רסק עגבניות (אפשר גם עגבניות מרוסקות)
- כף פפריקה
- כף כמון
- 3 כוסות מים
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)