חלת בשר חגיגית
מאת רון יוחננוב
קבלו את המאפה המושלם לחג - חלת בשר חגיגית עם מילוי רך ועסיסי ובצק קריספי שמתפוצץ בפה!
בורקס בשר מבצק עלים מצונן של שמרית ובעיצוב חלה שקוצר תמיד, אבל תמיד מחמאות!
הבורקס הופך לקריספי מתמיד בזכות הסוד של המילוי שסופח את כל הנוזלים והופך את המילוי לרך וטעים.
מצרכים
למילוי:
- 3 כפות שמן זית
- בצל לבן גדול מקולף וקצוץ דק
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 50 גרם צנוברים - לא חובה
- מעט צ'ילי חריף קצוץ דק
- מעט תימין טרי קצוץ דק
- 4 שיני שום כתושות
- כף פפריקה אדומה מתוקה
- כפית ראס אל חנות / בהרט (או תבלין שווארמה אבו דאבי)
- כף סילאן
- חופן פטרוזיליה קצוצה דק
- מלח / פלפל שחור
- כף גדושה קורנפלור + 5 כפות מים קרים!
לעיטור:
- חלבון ביצה
- פרוסות שקדים
- תימין טרי
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
יועצת האפייה שלנו זמינה בוואטסאפ ותשמח לענות על כול שאלה ולסייע במהלך האפייה,פשוט שלחו הודעה למספר: 050-5850082
הערות ותחליפים:
במקום בשר טחון אפשר תחליפי בשר או לחלופין בשר פרגיות או עוף טחונים
חוששים מקורנפלור? כאן תקראו את כל מה שהוא תורם למילוי
אפשר להוסיף למילוי גם פטריות מוקפצות
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)