גלגלי פסטו וגבינה
מאת צוות שמרית
מתכון למאפה שבלולי פסטו וגבינה, מאפה מרשים ויפהפה שמקבל הרבה מחמאות.
תסתכלו בתמונה ותצאו איזה שילוב צבעים משגע ועוד לא כתבתי כלום כמה שזה טעים, שילוב מופלא של פסטו וגבינת קשקבל.
בא לכם לפנק את המשפחה בכיף ? זה המתכון בשבילכם פשוט מושלם.
מצרכים
רכיבים ל 30 יחידות:
- 400 גר' קמח
- חבילה נטורינה/חמאה רכה (200 גר')
- 1/4 כפית מלח (3 גר')
- 2 חלמונים
- 100 מ"ל שמנת לבישול 15% שומן
- 160 גרם ממרח פסטו איכותי (ביתי או קנוי)
- 100 גרם גבינת קצ'קבל מגוררת
- 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
- 6 כפות פירורי פנקו או פירורי לחם גסים לציפוי
- מעט מלח (למי שאוהב חטיפים מלוחים יותר)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
קרדיט : דנית סלומון
למתכון כדורוני גבינה במילוי חציל >>>
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)