דף הבית | מתכונים | מאפים מסדרת הבצקים | קונכיות גבינות ותרד
קונכיות גבינות ותרד
קונכיות במילוי גבינות ותרד שרק נראות מושקעות! עם עלי הפילו של שמרית כל קונכייה מתחסלת ברגע!
3/5
רכיבים:
מכל 2 עלים מתקבלות 2 קונכיות
למלית
אופן ההכנה:
1.פותחים את העלים ומשמנים עלה אחד. מניחים עליו עלה נוסף ומשמנים גם אותו.
2.חותכים את העלה לשלושה חלקים לרוחבו ואז חתך נוסף באמצע לאורכו (כך נוצרים 6 מרובעים).
3.מניחים ריבוע ועליו ריבוע נוסף כך שנוצרת צורת כוכב. מניחים ריבוע נוסף כך שכל זווית של ריבוע לא נוגעת בזווית של הריבוע שלפניו.
4.מניחים את העלים בתבנית שקעים כך שהעלים מבצבצים כלפי חוץ.
5.מערבבים את מרכיבי המלית וממלאים כל שקע של בצק.
6.אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 20-25 דקות, עד להזהבה.
**לרכישת הבצקים לחצו כאן>>>
**מאפה בצק עלים עם גבינות של דניאל עמית>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה