הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    3.5 / 5

    בראוניז שוקולד ובצק עוגיות

    מאת צוות האופים של שמרית

    מתכון לבראוניז שוקולד ובצק עוגיות
    • 3648
    • 30 דקות
    • קל
    • חלבי
    שיתוף

    מצרכים

    אפייה בתבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ לבצק | העוגיות:

    • 100 גר' נטורינה רכה
    • 1/3 כוס סוכר חום בהיר (65 גר')
    • 1/4 כוס סוכר לבן (50 גר')
    • 2 כפות חלב או מים
    • 1 כפית תמצית/מחית וניל
    • 1 כוס קמח לבן רגיל (140 גר')

    לבראוניז:

    • 200 גר' שוקולד מריר
    • 170 גר' נטורינה
    • 2 ביצים גדולות
    • 1/3 כוס סוכר לבן (65 גר')
    • 2/3 כוס סוכר חום בהיר (130 גר')
    • 1 כוס קמח לבן (140 גר')
    • 3 כפות אבקת קקאו

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות