בראוניז שוקולד ובצק עוגיות
מתכון לבראוניז המפנקים והשוקולדיים שלנו, עשירים ומנוקדים בבצק עוגיות מעולה. מושלמים למי שאוהב עוגת בראוניז נימוחה וטעימה.
רכיבים:
אפייה בתבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
לבצק העוגיות:
לבראוניז:
אופן ההכנה:
1.תחילה מכינים את בצק העוגיות:בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבבים נטורינה, סוכר חום, סוכר לבן ותמצית וניל.מוסיפים חלב, ולאחר מכן את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
2.קורצים עיגולים מהבלילה, מניחים על גבי מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים למקפיא לצינון.
3.מכינים את הבראוניז:בקערה חסינת חום במיקרוגל ממיסים נטורינה ושוקולד מריר בפולסים קצרים.מוציאים, מערבבים לתערובת חלקה ושומרים בצד.
4.בקערת מערבל עם בלון הקצפה מקציפים ביצים וסוכר למשך 2-3 דק', עד שמתקבלת תערובת מעט תפוחה.מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים פנימה את השוקולד המומס, את הקמח ואת אבקת קקאו ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
5.מעבירים את תערובת הבראוניז לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מוציאים את כדורי הבצק מהפריזר,מניחים אותם מעל הבראוניז, ולוחצים מעט על כל כדור כך שייכנס מעט פנימה.
אופים כ-20-25 דק', בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים עליו.
**למתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס על מקל>>>
**למתכון לבראוניז שוקולד עם פיסטוק>>>
**למתכון לעוגת שוקולד ובננה ללא גלוטן>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מהמם!
כל מתכון יותר יפה מהשני….הלוואי שיצא לי ככה כמו בצילום!
שבת שלום