בראוניז שוקולד ובצק עוגיות
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
אפייה בתבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ לבצק | העוגיות:
- 100 גר' נטורינה רכה
- 1/3 כוס סוכר חום בהיר (65 גר')
- 1/4 כוס סוכר לבן (50 גר')
- 2 כפות חלב או מים
- 1 כפית תמצית/מחית וניל
- 1 כוס קמח לבן רגיל (140 גר')
לבראוניז:
- 200 גר' שוקולד מריר
- 170 גר' נטורינה
- 2 ביצים גדולות
- 1/3 כוס סוכר לבן (65 גר')
- 2/3 כוס סוכר חום בהיר (130 גר')
- 1 כוס קמח לבן (140 גר')
- 3 כפות אבקת קקאו
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)