הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    בראוניז שוקולד ופיסטוק

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 785
    • 20 דקות
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    אפייה בתבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ | לבראוניז:

    • 200 גר' שוקולד מריר
    • 170 גר' נטורינה
    • 2 ביצים גדולות
    • 1 כוס סוכר לבן (200 גר')
    • 1 כוס קמח לבן (140 גר')
    • 3 כפות אבקת קקאו

    לקישוט

    • 3 כפות פיסטוקים (20 גר')

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות