הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    אוזני המן במלית פרג

    פורים מתקרב ואנחנו דואגים להגיש לכם מתכון לאוזני המן כמיטב המסורת כי קלאסיקה לא מחליפים! אוזני המן במילוי פרג של שף הבית סטפן – רק תדאגו שיהיה לכם במקרר שמרים טריים של שמרית ועשו לכם פורים שמח.

    אוזני המן פריכות וצבעוניות

    איך אפשר בלי גרסה ממש שמחה של אוזני המן? לכבוד חג הפורים, הקונדיטור אלון דה מונטה, עם מתכון קל מאוד להכנה שתמיד מצליח, לאוזני המן טעימות וצבעוניות שישדרגו את משלוחי המנות שלכם. היתרונות בהוספת נטורינה לבצק (כחלופה לשמן או מרגרינה) הם שהנטורינה מעניקה לבצק גמישות נהדרת וכך נוח מאוד לעבוד איתו, גם לילדים שעוזרים בהכנת

    לחם שום מוקרם

    לחם שום מוקרם של עדן פחימה – מתכון גאוני, פשוט וקל להכנה שיסדר לכם את הפינה כשמגיעים אורחים בהפתעה. מאפה מנחם ומלא ניחוח שום שעושה חמים בבטן ובלב. כל מה שצריך לזכור, זה שתמיד יהיה במקרר בצק לפיצה קראסט – בצק לפיצה שמרית, מצונן, מרודד ומוכן לאפייה, תמצאו אותו במקרר בסופר או במכולת הקרובה אליכם.

    עוגיות החמאה של ורה – פרווה

    לורה שלנו בשמרית, יש ידי זהב ❤️ היא מאוד עסוקה ולכן לא תמיד מספיקה, אבל לפעמים, לפעמים, המפעל מתמלא פתאום בניחוח מדהים של חמאה או של מאפי שמרים רכים וטריים וכולם מתכנסים ובאים לראות איזה קסם נאפה בתנורים 🥰 ואחרי שנעלם המאפה האחרון, ורה יושבת וכותבת לנו על פתק את המתכון. הסוד של ורה לעוגיות